søndag 1 jun 2014 - Ansager
Endnu en torvedag er slut
Torvedag i Ansager
Torvedag i Ansager Foto: Johnny Enghave
Sidste lørdag i maj = torvedag i Ansager

I år prøvede vi alligevel at ændre lidt på konceptet. Vi flyttede det fra det store torv til den lille P-plads, og det så ud til, at folk tog godt imod denne ændring. Vejret var ikke helt med os, så der var nok nogen, der blev hjemme til morgenkaffen, men der røg da 200 rundstykker og vi måtte brygge mere kaffe.

Hen imod middag dukkede der flere op, så på et tidspunkt sad der mellem 150 og 200 og nød det sociale samvær med venner og naboer.  Der blev spillet hyggelig musik af Jesper og co venligst sponsoreret af Andelskassen. Der blev spist grillpølser, skyllet ned med øl eller det, der var stærkere. Senere blev der raflet, hvilket 50 var tilmeldt.

Boderne havde fået plads op mod porten til kirkegården, og der var mange forskellige emner på banen lige fra blomster, grønt og kunst til kager og smykker – jo de satte deres præg på en festlig dag.

Udvalget solgte lodder og et andet sted, kan I se de numre, der endnu ikke er udloddet. Gevinsterne, som alle er sponseret af vore lokale, kan senest d, 14.6 afhentes hos Smagsgalleriet. Derefter tilfalder de foreningen. En glemt H2O sportstaske med bl.a. 2 par briller kan ligeledes afhentes hos Inger Slagter

Så har du en mening om dagen, vil vi rigtig gerne høre den. Du kan maile den til brittabuhl@me.com,  johnnyenghave@bbsyd.dk eller gå forbi Inger Slagter og aflevere den der.

Afslutningsvis skal lyde en stor tak til alle sponsorerne og de mange frivillige hjælpere.

Med venlig hilsen
AIF og Ansager Borgerforening

vist 2692 gange