torsdag 22 maj 2014 - Ansager
Navne: Robin G Jepsen vinder guld
Herre A-landsholdet i fodbold vinder guld i Georgien, Robin er på mål
Herre A-landsholdet i fodbold vinder guld i Georgien, Robin er på mål
Fodboldlandsholdet med Robin på mål vinder guld i Georgien i en turnering som forberedelse til Special Olympics i Los Angeles 2015

Onsdag morgen den 14 maj, kl. 6.20 startede togturen mod København, for deltagerne fra Aalborg og de to træner Allan Nielsen og Rune Sørensen. Efterhånden som de nærmede sig Kastrup lufthavnen, var alle de 10 spillere steget på toget.

Flyveturen forløb godt, og de landede som planlagt i Tbilisi i Georigien ved 17 tiden. De skulle allerede i kamp næste dag, og de startede med masser af energi,…. lagde ud med at vinde 4-0 og 6-1. Holdet har været hurtige til at finde hinandens stærke sider. De har ikke haft så mange fælles træningspas, men de er alle positive og vil det.

Der blev også tid til at se lidt af byen og lægetjek

Det er gået så god for holdet, at de efter at havde vundet over både Litaun 1-0 og Estland 7-0 samt spillet 0-0 mod Rusland, er kommet i finalen og skal spille søndag dansk tid kl. 11, OG VI HAR VENTET SPÆNDT PÅ RESULTATET:………

Og venter ...

Og venter ...

Ja de vandt GULD

Så står den på afslapning til i morgen, hvor turen går hjemad, men der skal forsat trænes, og næste træningstur går til Sverige.

Vi vil gerne på Robin og egne vegne, takke Karl Jørgen / den lille købmand, og Allan's Dinér for sponsorater, som har været med til at gøre det muligt for Robin at deltage i de trænings pas, der er arrangeret for holdet. Vi afventer stadig svar for yderligere to mulige sponsorer, og der er stadig mulighed for at støtte Robin, hvis nogen skulle have lyst til det.

Else Gandrup

Fakta

Herre A-landsholdet i fodbold har udtaget Robin G Jepsen som deres førstemålmand til Special Olympics 2015 i Los Angeles

Robin er født og opvokset i Ansager, kom i 1987 til verden, som den ene del af et tvillingepar. Robin startede sin fodboldkarriere det år han fyldte 6 og frem til han fyldte 21, var han fast inventar I Ansager idrætsforening på et af deres forskellige hold.

vist 642 gange