tirsdag 20 maj 2014 - Skovlund
Optimismen kan mærkes
Jens Pedersen fra BP Teambyg glæder sig til at møde kunder og andre nysgerrige ved jubilæet på Skovlund Varmeværk.
Jens Pedersen fra BP Teambyg glæder sig til at møde kunder og andre nysgerrige ved jubilæet på Skovlund Varmeværk. Foto: Ugeavisen
Krisestemningen fra de seneste år har nu måttet vige pladsen for optimisme og byggetrang. Sådan oplever de det i hvert fald hos BP Teambyg i Skovlund, hvor Jens Pedersen glæder sig over mange henvendelser.

– Vi syner, det går godt. Det er stadig mest på erhvervssiden, vi har mange opgaver, men de private er også begyndt at komme med. Vi opfører en del nye maskinhuse og kartoffelhuse for tiden, og meget af vores arbejde er inden for landbruget – selv om vi nu også kan meget andet, siger Jens Pedersen fra BP Teambyg.

Ud over ham selv er der to fastansatte i firmaet, og derudover lejer han ekstra arbejdskraft ind via et vikarbureau.

– Der er helt klart mere efterspørgsel end tidligere. Mere optimisme. Når vi ser frem over de næste tre til seks mneder, har vi også mange forespørgsler og regne på, og selv om de ikke med sikkerhed bliver til konkrete opgaver allesammen, lover det da godt, siger Jens Pedersen.

Han udfører også rigtig gerne energibesparende isoleringer og udskiftninger for kunder. Og stormene i slutningen af 2013 gav for mange mennesker en – omend uønsket – anledning til at få renoveret huset.

– Vi havde rigtig mange stormskader at reparere på. Knap 20 steder i alt, vil jeg skyde på, siger Jens Pedersen.

Ugeavisen Ansager-Helle uge 21

     
vist 242 gange