tirsdag 20 maj 2014 - Ansager
De afliver energislugere
Hos Ansager VVS og Blik er de involveret i en del tagudskiftninger i øjeblikket.
Hos Ansager VVS og Blik er de involveret i en del tagudskiftninger i øjeblikket. Foto: Ugeavisen Ansager-Helle
Ønsket om en tungere pengepung og en lettere miljøbelastning vejer højt rundt omkring hos mange husejere. Det mærker de hos Ansager VVS og Blik, når de er rundt for at lave VVS-arbejde og etablere alternative energikilder hos kunder.

– Vi laver en del inden for solvarme, varmepumper og jordvarme. Det bliver der fokuseret en del på for tiden. Især hvis man bor på landet og har et oliefyr, så kan der virkelig være penge at spare, siger Kristian Smidt fra Ansager VVS og Blik. Sammen med Peter Smidt og Bjarne Baun ejer han firmaet, som også er en del højt til vejrs for tiden.

– Der er mange tagudskiftninger lige nu, og så har vi noget blikkenslagerarbejde i den forbindelse. Her oplever husejerne også tit, hvordan det kan mærkes tydeligt med et nyt og velisoleret tag, siger Kristian Smidt. Ansager VVS og Blik er medlem af et klimacenter, som kan hjælpe kunderne til at beregne, hvor meget der er at spare på el- og varmeregningen ved forskellige renoveringer af huset.

Man kan også tale med Kristian Smidt, når der på fredag er jubilæum på Skovlund Varmeværk, hvor Ansager VVS og Blik også er repræsenteret.

– Vi har lige været med til at skifte varmemålere for varmeværket. Vi tog halvdelen af udskiftningerne. Og på åbent-hus-dagen vil man kunne se nogle af de nye radiotemorstater og energibesparende pumper, som vi fører, siger han. 

Ugebladet Ansager-Helle uge 21

vist 872 gange