tirsdag 20 maj 2014 - Ansager
Supergodt indtryk af Ansager!
Ole Nielsen og Lilian Hinsch med soldaterfamilien Thim og Henriette Henriksen i midten
Ole Nielsen og Lilian Hinsch med soldaterfamilien Thim og Henriette Henriksen i midten Foto: Johnny Enghave
Sådan vil vi i bosætningsudvalget beskrive reaktionerne på Familien Henriksens weekend-besøg her hos os i Ansager den 25.-27.april

Familien, som består af Henriette og Thim samt deres 2 drenge, påtænker i forbindelse med lukning af Sønderborg kaserne at skulle flytte til Varde-området, og de fandt især Ansager et besøg værd.

I deres reaktion tilbage til os vil vi især fremhæve, og vi citerer fra deres mail: ”vi blev rigtig godt taget imod, og vi er overvældet af Ansagers venlighed og gæstfrihed. Alle folk var utrolig venlige imod os”

Som børnefamilie skulle Ansager skole og Børnehaven ”Naturligvis” jo selvfølgelig aflægges et besøg. Ansager skole faldt i rigtig go’ smag, og som familien udtrykker det ”skolen bærer slet ikke præg af at være en udkant skole – tværtimod – den har i hvert fald ligeså meget – hvis ikke mere - at byde på, som den større skole vi selv kommer fra!”

Hos ”Naturligvis” gav familien legepladsen og det store ude-område den højeste karakter på skalaen……et 12-tal!

Familien var utrolig overrasket over udbuddet af idræts- og fritidsaktiviteter i forhold til byens størrelse. ”Vi er meget imponeret af jeres engagement i og for Ansager – et stort og flot stykke arbejde”

”Naturen i og omkring Ansager er rigtig smuk og dejlig” siger familien Henriksen, efter en række cykel- og gåture rundt i Ansager by, skov og krat og et besøg ved Kvie Sø.

I bosætningsudvalget, som i øvrigt består af: Lilian Hinsch, Ole Nielsen, Erik Lauridsen, Elise Saxild Kristensen og Lene Uldbæk, er vi blevet bekræftet i, at Ansager er et besøg værd og helt sikkert også et rigtigt godt bud på bosætning for rigtig mange familier. Så vi arbejder videre med at sætte Ansager på landkortet!

Vi vil også benytte lejligheden til at sige tak til alle dem, som var med til at gøre det praktiske muligt ved dette ”kaserne-besøg”: Ansager Hytteby, Kvie Sø, Dag’li’ Brugsen, Min Købmand, Smagsgalleriet, Ansager Pizza, Blomstermagi, Skolen, Børnehaven, Skovlund-Ansager Hallen og Motionscenteret.

Vi har nyt ”kaserne-besøg” igen den 13.-15. juni...

Bosætningsudvalget

vist 1262 gange