torsdag 15 maj 2014 - Ansager
Håndbold: Fest for oprykning i 3. division
Fest for håndboldpigerne der rykker op i 3. division
Fest for håndboldpigerne der rykker op i 3. division Foto: Karsten Madsen
Håndboldpigerne fejret og borgmester Erik Buhl var mødt op for at lykønske pigerne

"I gjorde det. I har vist at Ansager er et sted, hvor alt er muligt", indledte Britta Buhl, formand for Ansager Idrætsforening. "I har ydet det helt ekstraordinære ved en uopholdelig, målrettet og koncentreret indsats."

Borgmester Erik Buhl var stolt over resultatet. Det viser, at hvis vi virkelig vil, så kan vi også lykkes og gøre noget helt særligt. Håndboldpigerne har her på egen hånd foregrebet det arbejde, som Kommunen lige nu udfører sammen med Ansager for at udvikle byen og bringe Ansager på landkortet. Pigernes succes falder helt i tråd med disse planer.

For Ansager Udviklingsråd overrakte Ole Nielsen en VM-håndbold til anfører Lilian Hinsch: "Det er store mirakler pigerne og trænerteamet har udrettet"

Til slut fik alle piger af holdleder Jytte Mathiesen overrakt en 3. division spilletrøje: "I piger har kæmpet og villet det her i 3 år. I denne sæson er det blevet til 89 træningstimer og 30 timers kamp foruden selvtræning. At alle har lavet mål lige bortset fra de to målmænd viser, at I virkelig spiller som et hold."

Efter fotografering af hele holdet i de nye trøjer var der varme hveder til alle.

Karsten Madsen

vist 916 gange