tirsdag 29 apr 2014 - Ansager
Stærk »hot-line« med alt i hårde hvidevarer
Bjørn Rasmussen hos Ansager EL kan tilbyde kunderne et stort udvalg af hårde hvidevarer i Ølgod.
Bjørn Rasmussen hos Ansager EL kan tilbyde kunderne et stort udvalg af hårde hvidevarer i Ølgod. Foto: Ugeavisen Ansager-Helle
Det bliver i familien, når Ansager EL henviser kunderne til stort udvalg hos BR-EL i Ølgod.

Der er ingen grund til at gå over åen efter vand. Og som kunde hos Ansager EL A/S er der heller ingen grund til at køre langt efter hårde hvidevarer. Herfra går der en stærk, direkte »hot-line« til BR-EL A/S, Jernbanegade 7-11, Ølgod, hvor der findes et stort udvalg af kendte brands.

Det er nemlig også en konsekvens af Ølgod-firmaets halvparts-overtagelse af forretningen på adressen Vestergade 1 b i Ansager for et års tid siden. I dag er det fortsat sådan, at Bent Rasmussen nu på 34. år driver det 100 pct. familieejede BR-EL i Ølgod. Sidste år overtog firmaet så de 50 pct. af Ansager EL, hvor sønnen Bjørn nu driver denne virksomhed sammen med Jørgen Kristensen, der som hidtil ejer den anden halvpart af forretningen i Ansager.

Samlet set er det nu desuden sådan for familien Rasmussens vedkommende, at Bjørn ejer en tredjedel af hele firmaet – altså af både BR-EL A/S i Ølgod og af halvparten i Ansager EL A/S. Det samlede antal medarbejdere er nu oppe på 14, fordelt på installation/butik.

Landsdækkende kæde

– Det første år er gået rigtig godt i Ansager. Det er lykkedes at styrke et i forvejen godt kundeunderlag, og sammen med BR-EL i Ølgod har vi nu en kapacitet, som gør os endnu mere konkurrencedygtige – også når det gælder f. eks. støre installationsopgaver, fortæller Bjørn Rasmussen.

Men han bemærker også, at der kan være grund til at præcisere den varme linje til Ølgod, når det gælder salg af hårde hvidevarer.

Begge forretninger er med i den landsdækkende kæde, EL-Salg, og frem til det ændrede ejerforhold i Ansager blev kunderne herfra henvist til en anden af kædens butikker i landsdelen for at købe hårde hvidevarer.

– Nu henviser vi naturligvis disse kunder til vores egen forhandling i Ølgod, hvor vi kan trække på et bredt udvalg, ekspertise og rådgivning, siger Bjørn Rasmussen. 

Poul Bondrup, Ugeavisen Ansager-Helle uge 18

vist 828 gange