mandag 28 apr 2014 - Ansager
Stor opbakning til Ansager Byudvikling
Hen over efteråret 2013 kunne vi konstatere en stor og bred opbakning til "Udviklingsplan Ansager 2018" med 612 medlemmer.

Med denne opbakning har Foreningen Ansager Byudvikling fået et betydningsfuldt mandat i det videre arbejde bl.a. i samarbejdet med Varde kommune og bestemt også i forhold til det arbejde, som Fundraisinggruppen skal igang med, hvor der skal søges finansiel støtte til byens udviklingsprojekter ved forskellige fonde.

Ud over den brede opbakning fra borgere i og omkring Ansager, har fokus været at få en lokal erhvervsmæssig opbakning, da dette også vil vægte i forhold til samarbejdet med Varde kommune og med Varde Erhvervs- og Turistråd.

Michael Hansen fra medlemsgruppen i Ansager Byudvikling har været i kontakt og dialog med de lokale erhvervsdrivende, hvilket har resulteret i tegning af 19 erhvervsmedlemsskaber. Med disse erhvervsmedlemsskaber signaleres, at der udover den brede borger opbakning også er en lokal erhvervsmæssig opbakning til de udvalg fra Ansager byudvikling, som skal arbejde med Erhvervs-, Turist- og Bosætningsfremmende aktiviteter.

På Michaels tur rundt til de erhvervsdrivende var ikke alle erhvervsdrivende at træffe, og andre ville vende tilbage angående tegning af medlemsskab. Ønsker man som erhvervsdrivende at støtte Ansager Byudvikling, kan det sagtens nåes endnu, se længere nede i artiklen.

Næste skridt:

Medlemsgruppens næste indsats består i at kontakte vores lokale foreninger i forhold til tegning af et medlemskab. Indtil videre har vores kontakt resulteret i, at tre foreninger har sagt ja til et medlemsskab.

Medlemstegning:

Skulle der være personer, erhvervsdrivende, eller foreninger, der ønsker at tegne et medlems­skab, kan dette ske nederst på denne side eller ved at sende en mail til Joan Nielsen kasserer i Ansager Byudvikling.

Et personligt medlemsskab, erhvervsmedlemsskab eller foreningsmedlemsskab koster 200 kr. pr. år frem til 2018.

Medlemsopkrævning:

I forbindelse med medlemsopkrævning har vi fået henvendelser på, at nogle medlemmer ikke har modtaget opkrævningerne. Har du sagt ja til elektroniske fi-kort via din webbank, så ligger den der - klar til at betale. FI-kortet kan tilmeldes til PBS - MEN husk at første gang skal det samtidig betales. Spørgsmål om betaling kan rettes til Joan Nielsen kasserer i Ansager Byudvikling: jon@andelskassen.dk

Du kan tegne dig som medlem her: Tegn medlemskab

vist 782 gange