fredag 25 apr 2014 - Ansager
MTB: Afmærkning af ruten
Mette Bækgaard Johnsen, Skov- og Landskabsingeniør, besigtiger MTB-stien
Mette Bækgaard Johnsen, Skov- og Landskabsingeniør, besigtiger MTB-stien Foto: Karsten Madsen
Torsdag var der møde i skoven. Mette Bækgaard Johnsen, Skov- og Landskabsingeniør ved Varde Kommune, kom for at se på byens MTB-sti

Vi talte om, hvordan vi skulle afmærke stien, så brugerne af skoven kunne se, hvilke stier der skulle bruges til hvad. Vi var alle enige om, at dialog med brugerne af skoven er bedre end en masse for- og påbuds skilte. Vi håber på gennem dialog at gøre brugerne opmærksom på, at skoven er fælles, og det derfor er vigtigt sammen at passe på den.

Mette var meget glad for at se, hvor langt vi var nået, og at vi kunne lave stien ved at bruge de naturlige passager i stedet for at fælde en masse træer. Hun fik ligefrem selv lyst til at prøve en mountainbike tur, da hun synes godt om den afvekslende beplantning i skoven og stiens forløb. Vi håber på at mange af byens borgere får samme ide, da vi selv synes vi har fået lavet en god sti.

Den resterende del af ruten forventer vi at kunne begynde på snarest, så der kan blive lagt nogle ekstra kilometer til de 2.6, vi har nu.

På vegne af arbejdsgruppen, Jens D. Madsen

vist 915 gange