torsdag 17 apr 2014 - Ansager
Håndbold: Kredsmester ved et tilfælde
U-14 håndbolddrenge er kredsmestre
U-14 håndbolddrenge er kredsmestre
Lørdag formiddag samles en flok forventningsfulde drenge, den stod på kredsmesterskab i Løgumkloster efter en sæson med op- og nedture.

Efter 1. halvdel af sæsonen stod det klart at vi stod til nedrykning, dette mente træner teamet dog ikke stod mål med det niveau holdet havde. Så vi lagde beslag på en plads i b-rækken og det skulle visse sig at være et klogt træk.

2. halvdel bød på mange tætte kampe som vi ikke var i stand til at lukke til vores fordel, dette resulterede i en skuffende 4. plads. Men eftersom både Team Helle og Team Vest har brugt for gamle spillere, stod det klart at vi skulle til kredsmesterskab.

Det var med blandende følelser, at vi gik på banen til første kamp mod Ribe HK, som havde vundet 7 af 8 mulige i deres pulje. Som om det ikke skulle være nok, kunne de også mønstre en fysik på deres backs, der stod mål med træner teamets fysik. Vi lod os dog ikke slå ud og gik til opgaven med mod på tingene. Det var en tæt spillet kamp som skulle vindes i forsvaret, denne del blev løst til et 12 tal. Dette krydret med velovervejet angrebsspil og Mikkel Carlsen i hopla på hans højre fløj, gav det en sejr på 12-9.

I finalen ventede Løgum HK, som var på hjemmebane og havde vundet over Blåbjerg i deres semifinale, hvilket passede os fint eftersom Blåbjerg sluttede på 1. pladsen i vores pulje.

Finalen var en tæt affære som bølgede frem og tilbage. Med 2.5 minutter tilbage vælger dommeren på mærkværdigvis at udvise en af vore spillere og vi skulle spille i undertal næsten resten af kampen, men hvad gør det, når man har en all-rounder som Asger Hinsch, der snyder både forsvar, målmand og træner duo ved at kyle bolden i nettet til henholdsvis 15-14 og 16-14. Lad det være usagt, om han har været i hallen mens hans mor Lillian Hinsch havde sin storhedstid på højre fløjen. Hun virkede dog ligeså overrasket, som vi gjorde. Klart var det dog, at vi var blevet kredsmester efter at være kommet med på 2 afbud.

Tilbage står en utrolig stolt trænertrio, som tager hatten af for disse drenge! Mandsmod, sammenhold og viljen til at vinde er det mest rammende, vi kan sige om dem! Profilerne er få, men sammenholdet stærkt. - Vi er stolte af jer drenge, det ved i også godt!

Martin Axelsen, Rene Johansen og Lars Madsen

vist 1223 gange