tirsdag 15 apr 2014 - Ansager
Buhl og broen bliver karikeret i Caba-Revyen
»Genbrug« lyder titlen på dette års Caba-Revy opført af Optimisterne på Møllen i Ansager
»Genbrug« lyder titlen på dette års Caba-Revy opført af Optimisterne på Møllen i Ansager Foto: Ugebladet Ansager-Helle
De seneste tre års lokale begivenheder bliver omdannet til kærlig satire, når Caba-Revyen fra 23. april kan opleves på Møllen i Ansager

»Genbrug« lyder titlen på dette års udgave af Caba-Revyen, som er teater- og spillestedet Møllens forfriskende lille pirk til publikums lattermuskler.

Onsdag 23. april og også de følgende tre dage løber forestillingen over scenen hos Møllen, og da det er tre år siden, den sidste Caba-Revy blev opført, har der været godt med begivenheder i lokalområdet at tage af. Caba-Revyen vender nemlig blikket tilbage og gør godt og grundigt grin med nogle af de mærkedage, der har været i Ansager og omegn i de seneste år.

– Vi har været i gemmerne og fundet en hel del frem fra de sidste par år. Derfor er nogle af emnerne nok noget, man vil opleve som måske ikke helt »nyt« – men noget, man vil nikke grinende genkendende til og sige »Nå ja«, siger Danny Bruslund, formand for Optimisterne, der står bag forestillingen.

– Der er dog også masser af nyt og aktuelt stof med i Caba-Revyen. Hvem sagde: Ny borgmester? Helges bro? Nyt plejehjem? Og så går der rygter om, at flere »kendisser« kigger forbi i løbet af aftenen, afslører Danny Bruslund.

Dans med John B. Band

Han spiller selv med på scenen, og det samme gør hans kone, Ulla Bruslund, og ved trommerne finder man deres yngste søn, Nicklas Bruslund.

Derudover er rollerne besat af Frank Hansen, Birgit Hansen, Frank Sørensen, Anne-Mette Vester Svingholm og Hans Mortensen, mens Kirsten Jensen holder styr på teksterne som sufflør.

Revy-orkestret har Jes Christensen i spidsen. Han spiller selv på klaver, og ud over Danny Bruslund på trommer er der Jesper Hinsch på Guitar og Astrid Sørensen på klarinet. Når Caba-Revyen »Genbrug« lørdag svinger scenetæppet for sidste gang, omdanner de tre mænd i orkestret sig i øvrigt til bandet »John B. Band«, hvor Danny Bruslund er forsanger. Så med dem på instrumenter og ham ved mikrofonen er der lagt op til et par timers dans, hvis ikke kun lattermusklerne skal røres.

Mai Møller Christensen, Ansager-Helle Ugeavis uge 15

vist 926 gange