mandag 28 okt 2013 - Ansager
Heste og ryttere i Halloween-udklædning
Uhyggeligt så det ud, da heste og ryttere i Ansager Rideklub, RI-KA, havde klædt sig ud til Halloween
Uhyggeligt så det ud, da heste og ryttere i Ansager Rideklub, RI-KA, havde klædt sig ud til Halloween Foto: Johnny Enghave
Bare fordi man har fire ben, kan man sagtens klæde sig ud. Ansager Rideklub, RI-KA, bød i weekenden indenfor til et festligt Halloween-ridestævne.

Hestene har måske rystet lidt på hovedet af det hele, for synet af en anden hest kunne være både makabert og muntert, da der lørdag var dømt Halloween-ridestævne.

Mange havde i dagens anledning været i gemmerne eller i genbrug og fået fremstillet skægge kostumer, som både passede til maner og mennesker, så der var ikke kun flot ridning, men også masser af uhygge at kigge på for publikum.

– Vi havde både vampyrer, mumier, edderkopper, hekse og mange andre uhyggelige dragter. Det var en rigtig fin dag med vores lille stævne, som talte 50 deltagere i forskellige aldre – helt fra fire til 22 år, siger Louise Kruse, der sammen med Cecilie Madsen var stævnearrangør.

Vinderen af den bedste udklædning blev Matilde Justesen, der havde sat et horn i panden på sin hest, så den lignede en enhjørning. På andenpladsen kom Tanja Refsing med en hekseudklædning, mens tredjepladsen gik til Line Buhl, der have valgt vampyr-looket.

Mai Møller Christensen, Ansager-Helle Ugeavis

vist 746 gange