tirsdag 1 apr 2014 - Ansager
Bilen skal tjekkes, plejes og gøres forårsklar
Lindy Hansen er parat til at give bilen et forårs-tjek
Lindy Hansen er parat til at give bilen et forårs-tjek Foto: Ugebladet Ansager-Helle
Rigtig pleje handler om meget andet end blot at skifte fra vinter- til sommerdæk.

Han er mere end mester – han er AutoMester! Lindy Hansen har igennem 23 år drevet Ansager Autoservice, som holder tre mand travlt beskæftiget på værkstedet. Mange bilejere kender nemlig godt vigtigheden af, at den firhjulede bliver gjort forårsklar.

Tjek for vejsalt

- Nå, ja. Men det er da ikke sådan, at der almindeligvis kræves det helt store. Men når man f. eks alligevel skal ind til mekanikere for at skifte fra vinter- til sommerdæk, så kan man da lige så godt lige få bilen set efter og f.eks. få tjekket, at der ikke sidder for meget vejsalt på de kritiske steder, siger Lindy Hansen. Han fremhæver også vigtigheden af at få skiftet motorolie og oliefilter i overensstemmelse med det, som bilproducenterne foreskriver.

- Det er i virkeligheden en lille let omgang. Men ikke desto mindre noget, der betaler sig i det lange løb. Ansager Autoservice har i en halv snes år været med i kæden AutoMester, som giver mange medlemsfordele i form af bl.a. indkøb, garantiordninger samt kursus- og undervisningstiltag. Det er noget, som hele tiden holder medlemsvirksomhederne up-to-date med den bilindustrielle udvikling – ikke mindst på det elektroniske område.

Ærlig betjening

Lindy Hansen lægger stor vægt på den ærlige betjening af kunderne, som straks ved ankomsten på en vægtavle kan læse timeprisen.

- Det koster jo noget alt sammen. Men man skal også lige tænke over, at vi med anvendelse af den nye computerteknologi er blevet mere effektive, fordi vi med det samme kan finde frem til bilens tilstand og hele serviceforløb. Det betyder, at det godt kan betale sig at kigge indenfor på værkstedet, siger Lindy Hansen.

Poul Bondrup, Ugeavisen Ansager-Helle uge 14

vist 654 gange