fredag 4 apr 2014 - Ansager
Ny hjemmebane til Dyhr Media
Filialdirektør Joan Nielsen og adm. direktør Lars Guldager Dyhr foran Dyhr Medias nye hjemmebane
Filialdirektør Joan Nielsen og adm. direktør Lars Guldager Dyhr foran Dyhr Medias nye hjemmebane
Dyhr Media rykker ind i lokalerne på Torvet i Ansager, hvor Andelskassen tidligere holdt til.

Målet er at skabe flere lokale arbejdspladser. Desuden betyder aftalen, at hæveautomaten forbliver i byen.

Flere nye projekter har skabt basis for en udvidelse af medarbejderstaben hos Dyhr Media, og derfor flytter virksomheden fra privatadressen på Allégade til lokalerne på Torvet, hvor Andelskassen tidligere holdt til.

- Jeg er rigtig, rigtig glad for, at det har været muligt at lave en god aftale med Andelskassen om at overtage lejemålet, og det har været vigtigt for begge parter, at vi kunne bibeholde hæveautomaten i byen, for den er der stadig mange borgere, der bruger. Vi er en type virksomhed, der typisk ligger i en større by, men jeg er glad for at bo i Ansager, og derfor vil jeg også meget gerne drive min virksomhed her, forklarer adm. direktør Lars Guldager Dyhr, som håber på at fortsætte væksten i de nye kontorfaciliteter.

- Vi har mange spændende projekter undervejs, og målet er da også på sigt at tilknytte flere medarbejdere. Det kommer til at ske med respekt for at drive en sund forretning, men der sker en masse gode ting i byen i forvejen, og vi deler bestemt den optimisme, som blandt andet er skabt af Ansager Byudvikling og andre lokale virksomheder, fastslår Lars Guldager Dyhr, der sætter pris på den gode dialog med Andelskassen.

I Andelskassen er der også glæde over, at de flotte lokaler igen kommer i brug i dagligdagen. - Det glæder os meget, at vi kan hjælpe en lokal virksomhed med rødder i Ansager, som oven i købet tænker i at skabe vækst. Dyhr Media bliver en spændende virksomhed at følge i en aktiv by, og for en lokal bank som os har det høj prioritet, at vi kan bidrage til fortsat udvikling, slutter filialdirektør for Andelskassen, Joan Nielsen, der overlader lejemålet til Dyhr Media fra den 15. april.

Pressemeddelelse

vist 1915 gange