onsdag 2 apr 2014 - Ansager
Rosendahls og Dyhr Media i nyt samarbejde
Rosendahls og Dyhr Media i nyt samarbejde
Rosendahls og Dyhr Media i nyt samarbejde Foto: Pressefoto
Forventningerne er store hos de to kommunikationsvirksomheder

Rosendahls er en traditionsrig virksomhed med mere end 100 år på bagen, og det kræver naturligvis konstant udvikling. Gennem et nyt samarbejde med Dyhr Media, har Rosendahls nu mulighed for at tilbyde komplette løsninger.

- Vi kan håndtere alt fra webløsninger til magasiner, men vi har helt bevidst valgt ikke at satse på det redaktionelle indhold. Nu har vi fundet den rigtige samarbejdspartner til den side af sagen også. Dyhr Media byder ind med spændende tanker og kvalitetsløsninger. Derfor har vi valgt at indgå i et samarbejde, fordi vi kan se, at vi supplerer hinanden godt, forklarer adm. direktør Palle Rosendahl fra Rosendahls, der blandt andet kommer til at trykke rejsemagasinet check-in Billund, som Dyhr Media udgiver sammen med Billund Lufthavn.

- Jeg tager det som en blåstempling af vores arbejde, at en så velrespekteret og konsolideret virksomhed som Rosendahls har valgt at indgå et samarbejde med Dyhr Media. Vi er en virksomhed med ganske få år på bagen, og jeg tror, at dette nye samarbejde kan have stor positiv effekt for begge virksomheder. Jeg ser frem til at udbygge samarbejdet over tid, og jeg glæder mig til arbejde tættere sammen med så dygtige folk, slutter adm. direktør Lars Guldager Dyhr fra Dyhr Media.

Uddrag af pressemeddelelse

vist 692 gange