tirsdag 1 apr 2014 - Ansager
Indbrud på stadion.
Politiet på besøg efter endnu et indbrud på stadion (arkivfoto)
Politiet på besøg efter endnu et indbrud på stadion (arkivfoto) Foto: Johnny Enghave
År 2013 var et rigtigt ærgeligt år for Ansager stadion.

Ikke mindre end 3 tapninger af vores olietank og et utal af indbrud i klubhuset, har haft en stor omkostning for klubben. De få ting som er stjålet ved disse indbrud, er en petitesse i forhold til hvilke ødelæggelser, indbruddene har kostet. Det har hver gang taget en eller flere døre/vinduer. Sæsonen 2014 havde desværre samme triste indgang som udgangen af året før. 2 indbrud i klubhuset med blot 2 dages mellemrum.

Men midt i vores frustrationer, over de seneste og fortsatte indbrud, kunne politiet glæde os med meddelelsen om, at de havde haft en snak med en, som erkendte de seneste 2 indbrud. Det er en stor glæde for klubben og der er nu blevet installeret alarmsystem mm, så der kan sættes en stopper for disse indbrud.

Klubben har fremsat erstatningskrav i sagen, men hvad det ender i, vides ikke endnu.

Målaktier.

Vi har i sidste uge igen været ude og tegne målaktier, en stor tak skal lyde til alle dem som har tegnet. Har vi ikke truffet dig hjemme, og er du interesseret i at tegne én, så er du velkommen til at kontakte mig på telefon 28495980, så vil jeg komme forbi med en målaktie til dig. Der er også mulighed for at gøre det på stadion på fredag d. 4/4 fra kl. 18.00, i forbindelse med serie 4´s første turneringskamp. Her vil der også være mulighed for at købe en grillpølse.

På vegne af fodboldudvalget, Stine Hansen.

vist 911 gange