onsdag 2 apr 2014 - Ansager
Arbejdsdag i skoven
Mountainbikestien i Ansager tager form
Mountainbikestien i Ansager tager form Foto: Johnny Enghave
De fleste, der har været på tur i skoven ved stadion, har nok bemærket aktivitet i weekenderne den seneste måneds tid.

Vi er i gang med afmærkning og rydning af en mountainbike sti. Der hænger derfor en del såkaldt minebånd rundt om i skoven. Disse bånd er midlertidig afmærkning, så vi kan finde rundt i vores sti system. Når stien har fundet sit endelige leje bliver disse bånd fjernet og på nøglepunkter erstattet med afmærknings pæle med piktogrammer der viser vej på stisystemet. Vi vil på intet tidspunkt bruge de eksisterende gangstier, kun krydse dem, så de gående har dem for sig selv.

Da der er en del oprydnings arbejde med en sådan sti inviterer vi derfor til en arbejdsdag på søndag, for alle der er interesserede og har lyst til at være med til skabelsen af Ansagers første officielle mountainbikesti.

Vi mødes på parkeringspladsen ved stadion kl. 0830. Medbring evt. spade, løv rive, sav, økse eller andet der kan fjerne grene. Tag også gerne en madpakke med til sulten. Vi vil være der med kaffe, øl og vand. Vi håber efter denne dag at kunne åbne den første del af stien så man kan prøve kræfter med en lokal mountainbike sti.

Vel mødt.

På vegne af arbejdsgruppen, Jens D. Madsen

vist 985 gange