tirsdag 1 apr 2014 - Ansager
Forår over hele linjen...
Ansager Hotel fejrer genåbningen
Ansager Hotel fejrer genåbningen Foto: Johnny Enghave
I Ansager er det ikke kun på termometeret, at det er blevet forår

I dag er Dannebrog gået til tops både på torvet og ved Hotellet

Og med god grund for nu oprandt dagen, som vi alle har ventet på – og glædet os til, nemlig dagen hvor Ansager Hotel genåbner og vores hotelvært Caspar Theis, som vi i de seneste par uger hyppigt har set og vinket til i byen, stod efter en hektisk slutspurt, imorges klar til at åbne døren til en travl uge med reception og fest på hotellet.

Det er sådan en dag, hvor man må knibe sig selv lidt i armen for at blive sikker på, at det hele ikke bare er en uvirkelig drøm. En tidlig, glad og livsbekræftende sms fra Caspar fjernede her til morgen dog hurtig enhver tvivl og bekræftede i stedet, at det hele sandelig var virkeligt: ”Godmorgen. Sikken dejlig dag det er i dag. Det lykkedes !!! - Kh Caspar”

Det var med andre ord ikke en uvirkelig drøm. Men er istedet byens, vores alles og bestemt også Caspars ønskedrøm, som i dag er gået i opfyldelse.

Jo, vi kan med rette sige, at det er blevet forår i Ansager, det spirer og byen blomstrer!

På fredag er der så reception, og der er lagt op til en festlig reception – som er for alle!

Foruden velkomsttale og overrækkelse af nøglen til Caspar Theis, har vi hørt, at der også vil være tale ved borgmester Erik Buhl m fl. Der er endvidere annonceret et par surprise-indslag, så mon ikke det bliver en fornøjelig og festlig eftermiddag.

Begivenheden bliver dækket af TV Syd og den skrevne presse er inviteret og deltager.

Lad os alle hejse flaget på fredag – ikke kun omkring torvet, men også hjemme i haven, og dermed vise pressen, at vi i Ansager forstår at feste sammen, når noget fortjener at blive fejret.

Vi håber, at receptionen vil blive et tilløbstykke – og sender hermed en stor lykønskning til Ansager Hotel og Caspar Theis.

Med venlig hilsen

Ansager Borgerforening og Ansager Byudvikling

vist 1175 gange