Fodbold: Damesenior Krogager – Ansager IF
Fodbold damer Ansager IF
Fodbold damer Ansager IF Foto: Jesper Olsen
Sikker sejr til Ansagers damer i første træningskamp

Krogager tog imod Ansager i sæsonens første træningskamp i Krogager. Allerede fra første fløjt satte Ansager sig på kampen og fik presset Krogager godt tilbage på egen banehalvdel. Ansager spillede bolden fint rundt og skabte da også en del chancer, uden at det dog blev rigtig farligt. Krogager derimod virkede lidt rådvilde og havde nok at se til med at holde Ansager fra at score. Første halvleg endte til trods for et stor Ansager pres uden scoringer. På dette tidspunkt kunne hjemmeholdet godt have været nede med 3-4 mål.

Krogager fik fra starten af 2. halvleg bedre fat. Især målmanden så ud til at være blevet spillet varm. Til trods for at Krogager kom længere frem på banen, og havde bedre fat i bolden, var det Ansager der 10 min. inde i 2. halvleg kunne bringe sig foran. Efter lidt klumpspil i feltet havnede bolden hos Tenna Lyng Madsen, der kunne prikke bolden over stregen.

Efter scoringen kom Krogager længere frem af banen og fik skabt et lille pres på Ansagers forsvar. Hjemmeholdet kunne dog ikke få bolden over stregen og Ansager var gode til at udnytte at Krogager ikke kunne få forsvaret til at fungere ordentligt. Således havde Ansager et par gode muligheder for at lukke kampen med et par store chancer på kontraangreb. Man skulle dog helt hen til sidste minut før det, efter et rigtig flot opspil, lykkedes Sofie Østergaard at sende bolden over målmanden og ind i netmaskerne med et flot lob.

Kort efter kunne dommeren fløjte en underholdende kamp af som endte med en fortjent 2-0 sejr til Ansager. En sejr der sagtens kunne have været større.