onsdag 26 mar 2014 - Varde
Danske Mesterskaber i Boksning i Varde
Der også sker noget på boksefronten i Vestjylland den 11. og 12. april

Fredag den 11. og lørdag den 12. april vil hele den danske senior og U19 bokseelite hos både mænd og kvinder, være i Varde når semifinale- og finalekampene bokses for at få afgjort, hvem der kan smykke sig med titlen som Dansk Mester 2014.

Tilrettelæggelsen og gennemførelsen af det store arrangement, der skal afvikles i Lerpøthallen på Varde Fritidscenter, er lagt i hænderne på Varde Atlet Klub, der selv regner med at stille med 2 boksere, Jasar Beganovic og Joachim Tousig.

Mens Jasar Beganovic allerede er sikret en plads ved mesterskaberne i Varde, skal Joachim Tousig ud i kvalifikationskamp i Hvidovre weekenden før, da der er 11 tilmeldte i hans vægtklasse, og kun de 4 bedste i hver vægtklasse kommer til start i Varde.

I de vægtklasser hvor der er tilmeldt mere end 4 boksere, vil deltagerne blive seedet for at sikre, at det er de fire bedste i hver vægtklasse der kommer til de afgørende kampe i Varde.

DM er en stor satsning for Varde Atlet Klub, både økonomisk som organisatorisk. Klubbens sponsorer, Varde kommune og det frivillige netværk omkring klubben har arbejdet på højtryk for at få alle ender til at nå sammen, så vi tror og håber, at arrangementet kan gennemføres til ug, så Danmarks Bokse-Union også i fremtiden tør lægge større arrangementer til Varde.

I Varde Atlet Klub forventer vi, at vi kan vise hele bokse Danmark, at der også sker noget på boksefronten i Vestjylland, og vi håber selvfølgelig at rigtig mange tilskuere og borgerne i Varde kommune bakker os op.

Pressemeddelelse

Ansager Bokseklub har desværre ingen boksere med denne gang.

vist 583 gange