fredag 21 mar 2014 - Ansager
Posthuset åbner hos Dagli'Brugsen
Den 1. april flytter posthuset i Ansager fra Blomstermagi til Dagli’Brugsen på Stationsvej

- Jeg er glad for, at vi har kunnet få en aftale i stand om et posthus hos Dagli’Brugsen. Dermed har vi sikret, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder i Ansager en god, lokal postservice – og der bliver tale om nogle flotte, udvidede åbningstider i forhold til tidligere, da kunderne fx også kan hente og sende deres pakker om søndagen, siger kundechef Kim Hinrichsen, Post Danmark.

I det nye posthus kan der nemlig hentes og sendes breve og pakker samt købes frimærker i hele Dagli’Brugsens åbningstid alle ugens dage. Det er ikke muligt at betale regninger eller sende rekommanderede breve hos Dagli’Brugsen.

Kunderne skal frem til og med 31. marts fortsat ordne deres postærinder i det nuværende posthus hos Blomster Magi, inden det altså slår dørene op 1. april hos Dagli’Brugsen.

Dagli’Brugsen Ansager glæder sig

- Med posthus i butikken får vi et nyt og spændende produkt på hylden, og vi glæder os til at servicere både nye og gamle kunder. Det er vores forventning, at et posthus her hos os vil gøre Dagli’Brugsen til et lokalt omdrejningspunkt, og at kunderne vil blive glade for at kunne klare indkøb og postforretninger samtidig, siger Morten Eriksen, uddeler i Dagli’Brugsen Ansager.

Flytningen af posthuset får ingen betydning for postomdelingen i området.

vist 1215 gange