mandag 17 mar 2014 - Ansager
Fodbold: Fuldt hus til træning
27 senior spillere til træning for første gang i mange år - og endnu et indbrud på stadion.

Jeg vil starte indlægget med en meget positiv nyhed, som overraskede mig helt vildt. I tirsdags den 11. marts var vi 27 senior spillere til træning - Det er ikke sket i mange i år Ansager og både spillere og trænere var overrasket. Virkelig en positiv start og kanon nyhed for Ansager senior fodbold. Det blev fuldt flot op torsdag, hvor vi var 22 spillere til træning.

Lørdag den 15. marts spillede vi igen træningskamp på hjemmebane mod Ølgod. Vi fik igen en god start på kampen, hvor vi trods svære baneforhold spillede bolden fint rundt. Vi havde dog desværre - til trods for det flotte spil, svært ved at skabe de store åbne mål chancer. Ølgod kom foran efter et indkast, som skulle have været dømt til Ansager. De kastede hurtigt og slog et indlæg ind foran, som endte i klubspil, hvor vi ikke fik tacklet bolden væk. Tilfældigt faldt bolden ned foran Ølgod spilleren og vi var bagud 1-0. Kort inden pausen slog Ølgod et indlæg fra venstre side. Indlægget blev behandlet flot og vi var bagud 2-0 i pausen.

En god snak i pausen gav fornynet tro på vi kunne komme tilbage i kampen. VI fightede flot, men fik desværre heller ikke i 2. halvleg produceret de åbne mål chancer. 5 minutter før tid fik vi tildelt et korrekt dømt straffespark, som blev begået mod Mathias Toksvig. Chris Jakobsen eksekverede sikkert og sparkede bolden op i nettaget. Vi pressede hårdt på de sidste minutter, men tabte desværre 2-1. Blandt alt det positive fra kampen var, at der var sæsondebut til Jacob Søgaard, som har genoptaget karrieren i Ansager.

Vi festede og havde en god lørdag aften. Søndag kunne vi desværre konstatere, at der havde været indbrud i Ansager Klubhus og min bil, som holdt parkeret på Stadion. Dette var sket i løbet af natten mellem lørdag og søndag. Rigtig træls oplevelse igen for klubben.