fredag 14 mar 2014 - Ansager
Håndbold: Topkamp
SIF/Ansager Jyllandsserien damer (modelfoto)
SIF/Ansager Jyllandsserien damer (modelfoto) Foto: Karsten Madsen
Jyllandsserien damer Sif/Ansager mod Skanderborg, søndag kl. 13.30 i hallen

Sif/Ansager håndbold afvikler i denne weekend en enkelt kamp lørdag kl. 10.00 i U14 drenge 5–mands turneringen. Søndag starter programmet kl. 11.00 med en kamp i U12 piger og U-14 drenge. Team Nord har en enkelt kamp i U16 herrer.

Sidste kamp er kl. 13.30 i Jyllandsserie damer, hvor der er lagt op til top brag.

Det er Skanderborg som ligger på førstepladsen i puljen der gæster Ansager. Der er lagt op til revanche, da SIF/Ansager tabte med 4 mål i Skanderborg før jul. Pigerne glæder sig til kampen, og de håber naturligvis på en sejr, og gerne så stor som muligt.

Skanderborg er 4 point foran SIF/Ansager, og med 2 kampe igen skal Skanderborg ikke blot tabe på søndag med mere end 4 mål, men de skal også tabe den sidste kamp mod Ølgod, hvis vi skal overtage førstepladsen.

Sif/Ansager ligger på 2. pladsen, men skal stadig bruge 1 point i de sidste 2 kampe for at være sikker på den placering som giver adgang til opspilskampe til 3. division. Derfor vil pigerne ud over revanchen kæmpe for at høste de 2 point i søndagens kamp. Vi håber naturligvis at rigtig mange tilskuere vil komme for at støtte pigerne, og forhåbentlig se en god og spændende kamp.

Håndboldudvalget.

vist 753 gange