torsdag 13 mar 2014 - Ansager
Torvedag i Ansager
Torvedag i Ansager (Arkivfoto)
Torvedag i Ansager (Arkivfoto) Foto: Johnny Enghave
Er det sidste år, vi skal afvikle den?

Vi har i udvalget bestående af Borgerforeningen og AIF drøftet dette skisma:

På den ene side er Torvedagen en gammel tradition i byen, og det kan der være mange gode grunde til at bibeholde. På den anden side sker der hele tiden en udvikling – også i vores lille by. Vi har ikke så mange forretninger mere, og dermed er der færre boder på torvet. Da dagen stor set kun er for de lokale, og dermed ikke trækker så mange mennesker, kan vi ikke forvente at få handlende udefra.

Hvad er målet med denne dag?

Da vi flyttede Torvedagen tilbage fra stadion for 6-7 år siden, var målet, at alle de forskellige foreninger og handlende kunne stå sammen om denne ene dag – mere end at målet var at få et stort overskud.

Som årene er gået er det stort set kun de handlende og AIF, der har været aktive på dagen. Her kunne vi også godt bruge mere støtte fra de øvrige foreninger i byen. Skal der blive ved med at være noget at komme til Torvedagen for, da er det et must, at alle byder ind med deres specialitet.

I år har vi aftalt at ændre lidt på konceptet – forsøgt at gøre det mere hyggeligt, og komme hinanden mere ved. Det betyder, at vi flytter torvedagen til den lille P-plads ved springvandet. Boderne får plads op af væggen og pladsen fyldes med borde.

Men husk det er stadig den 31. maj som det plejer. Selve indholdet af dagen vil blive offentliggjort i sommerfestbladet og på Ansager.info.

Skal vi også have en Torvedag i 2015, da er det vigtigt, at hele byen bakker op om det.

Venlig hilsen, Borgerforeningen og AIF

vist 1174 gange