tirsdag 11 mar 2014 - Ansager
Er Ansager Hotel klar til 1. april?
Bliver renoveringen af Ansager Hotel færdig til Caspar Theis overtager forpagtningen den 1. april?

Ansager borgerne har det sidste 1½ år fulgt renoveringen af Ansager Hotel, men bliver hotellet klar til Caspar Theis overtager forpagtningen af hotellet den 1. april?

Ansager Hotel har fået tildelt 1 million kroner i støtte fra Byggeriets Ildsjæle finansieret af Real Dania.

Knud Erik Madsen er leder af projektet og fortæller, at alt er gået planmæssigt med den store opgave, som den udvendige renoveringen har været. Nye tage på hovedbygningen og kultursalen, udskiftning af døre og vinduer, isolering af mure og loft, beklædning med klinker af køkken og facaden mod Vestergade, reparation af udvendige mure og trapper, samt meget mere.

Som forbipasserende kan iagttage, er den udvendige renovering næsten afsluttet. Lige nu mangler gelænder ved hovedindgangen og ved indgangen til salen, men det vil være færdigmonteret inden den 1. april.

Soklen vil i nær fremtid blive sandblæst, og en ny flagstang er bestilt og vil også være klar.

Det eneste, som vil mangle at blive færdiggjort inden den 1. april, er maling af soklen. Maling kræver stabile varmegrader, hvorfor det er udskudt til en gang i foråret.

Den indvendige renovering er også næsten afsluttet fortæller John Vedstesen.

Den gamle slyngelstue er rengjort, nye lamper monteret, fladskærm opsættes inden længe, toilettet ved slyngelstuen er renoveret med nye fliser, håndvask og toilet.

Personalerummet ved køkkenet er ligeledes renoveret til et flot kontor. I det oprindelig gamle køkken er indrettet personalerum med toilet, bad og garderobeskabe til hotellets ansatte. De øvrige rum i det gamle køkken er renoveret og malet.

Lige i disse dage opføres 2 toiletrum i gangen mellem den gamle billardstue og det nye personalerum. Toiletrummene klargøres med installationer, således at senere montering af håndvaske og toiletter er mulig, når vi har pengene. På mellemgangens gulv lægges fliser. Men det bliver inden den 1. april forsikrer John Vedstesen.

Ja, Ansager Hotel bliver klar til den 1. april!

Peter Fog

vist 714 gange