mandag 10 mar 2014 - Ansager
Fodbold: Ansager-Horne den 8. marts 2014
Fra fodboldkampen Ansager-Horne den 8. marts 2014
Vi startede kampen fremragende med rigtig god energi.

Efter max 20 sek. var vi foran 1-0 scoret af Mathias Toksvig. Flot forarbejde af dagens anfører, Chris Jacobsen, som lagde bolden godt tilrette for Toksvig der udplacerede målmanden på formen vis.

Horne, som stillede med et meget ungt hold, kom langsomt igen og bragte sig midt i 1. Halvleg foran 2-1 inden for 5 min på to fejl. Vi blev straffet. Trods de uheldige fejl blev vi ved at spille bolden flot rundt trods banen ikke gav de bedste forhold. I et højt genpres fik Bjarke Klausen presset modstanderen flot og scoret til 2-2, som var stillingen ved pausen.

En god positiv snak i pausen og vi fortsatte med at forsøge at spille bolden flot rundt.. Horne fik et mindre overtag i 2. Halvleg og bragte sig foran 3-2 på et rigtigt dømt straffespark. Vi viste god moral og fighter egenskaber. Efter ca. 35 min. Fik vi et frispark 18.20 meter fra mål. Nicolaj Bjerrum forsøgt sig direkte – bolden gik igennem mureren og ned i det korte hjørne. Rigtigt flot sparket ind!. 3-3 blev slut resultatet. Kampen havde mange gul kort til begge hold og et enkelt rødt til Horne.

Vi er stadigvæk ubesejret! :-)

Næste kamp er igen på hjemmebane lørdag d. 15 marts kl. 1300 mod ærkerivalerne Ølgod. Vi håber igen på ligeså flot opbakning fra tilskuerne, som til Horne Kampen. Mange tak for det.