fredag 7 mar 2014 - Ansager
Mad på hotellet i Ansager
Caspar Theis forpagter på hotellet fra 1. april 2014
Caspar Theis forpagter på hotellet fra 1. april 2014 Foto: Karsten Madsen
Caspar Theis er næsten klar med menukortet og har valgt husets vin

Vi er mange, som er spændte på, hvilken type mad den nye forpagter, Caspar Theis, vil servere på hotellet. Her fortæller han lidt om sine planer.

Køkkenet bliver fransk/nordisk inspireret. - Alt laves fra bunden, der skydes ingen genveje, heller ikke til større arrangementer. Kvaliteten skal være i orden, selv børneretterne holder samme standard, forklarer Caspar Theis, der selv vil stå i køkkenet.

Der vil være et par klassiske kroretter på menukortet: Stegt flæsk og dansk bøf. Men også kroretter kan man godt kæle for. Fx kommer bøffarsen hver dag friskhakket fra Ingers slagterbutik, og rødbederne er hjemmesyltede.

- Jeg har set og prøvet meget som tjener og kok. Jeg ved efterhånden, hvad der dur - hvad der fungerer i praksis, siger Caspar Theis. Han ved, hvor de gode råvarer skal hentes og har tillige lavet aftaler med flere helt lokale leverandører.

For at kunne få flow nok til altid at have friske råvarer, bliver menukortet begrænset. Der er fx kun én fiskeret på kortet: helt frisk ørred fanget samme morgen i det lokale dambrug.

For at man kan tillade sig en rigtig god vin til maden, bliver vinen holdt i en fornuftig prisklasse. Det bliver også muligt at få en vinmenu til 55kr/glas. Derved får man chancen for at smage forskellige vine, som er afstemt til maden.

Tillader tiden det, vil der ofte være lidt snacks eller andet ekstra til menuerne.

Det er planen af restauranten holder åbent onsdag til lørdag fra kl. 17.00-20.30. Selskaber modtages alle ugens dage efter aftale.

Karsten Madsen

vist 1454 gange