søndag 23 feb 2014 - Ansager
Ansagers stand i Varde godt besøgt
Ansager og jagtforeningens stande ved soldaterbesøget
Ansager og jagtforeningens stande ved soldaterbesøget
Besøg i Varde gav Sønderborg Kaserne en god oplevelse

Varde kommune havde tilrettelagt en indholdsrig dag for de besøgende fra Sønderborg kaserne, hvor også en del lokale byer var mødt op for at vise, hvad de hver især havde at tilbyde.

Ansager standen blev godt besøgt af både de ca. 45 personer fra Sønderborg kaserne, men også af udstillere fra andre byer i Varde kommune og Varde kommunes ansatte.

Der var skabt en indbydende stand, som emmede af god atmosfære med smagsprøver fra Smagsgalleriet, lys fra Hanne Søgaards Lysstøberi, billeder og lyd fra koncert fra Mariehaven og på i-pad kunne man på Ansager Info læse breakings news om hotellets kommende forpagter.

De besøgende fik udleveret materiale om Ansager, og dialogen gik om mange forskellige ting lige fra musikken, den skønne natur, Ansager skole til vores alsidige fritidsliv. Flere kendte til Helge, Neighbours, Mariehaven. Nogle havde været på sidste års Mariefestival, andre havde hørt om postive oplevelser fra sidste års Mariefestival. Mange blev overrasket over at høre, hvad Ansager havde af muligheder, jo snakken gik lystig.

Ansager Jagtforening, der havde en stand i fritidsområdet, havde også mange interesserede forbi, der fik oplysninger om skydebanen og jagt i området.

Interesserede, der havde lyst til at besøge Ansager i en forlænget weekend, deltog i konkurrence om at vinde armbånd for hele husstanden til dette års Mariefestival d. 05. til 07. september.

Dagen sluttede med at Sønderborg kaserne rettede en stor tak for hele arrangementet,og de tog yderst positive fra Varde med mange gode indtryk.

Bosætningsudvalget vil i løbet af den næste tid kontakte de interesserede for planlægning af besøg i Ansager, og hvem ved, om ikke andre slår på tråden.

Lilian Hinsch

vist 1580 gange