tirsdag 18 feb 2014 - Ansager
Soldaterne kommer på lørdag
Ansagers bosætningsudvalg er parat og tager godt imod soldaterfamilierne

Inden Bosætningsudvalget under Ansager Byudvikling har haft deres første møde, sættes første tiltag i søen. Medlemmer fra udvalget og andre med tilknytning til Ansager Byudvikling har arbejdet målrettet, så man kan være klar til "første arbejdsdag" på lørdag. Her vil ca. 45 personer fra Sønderborg - de kommende medarbejdere på Varde kaserne og deres familier - komme på oplevelsestur i Varde kommune. Man har planlagt en indholdsrig dag for disse familie, hvor de både vil få set og fortalt om Varde kommune og Esbjerg kommune.

Da der på denne oplevelsestur ikke er mulighed for at vise alle byer frem i vores kommune, vil Bosætningsudvalget i stedet være repræsenteret med en "stand" på Jacobi Skole i Varde, hvor de besøgende fra Sønderborg kaserne skal rundt til forskellige cafeområder og få oplysninger om Varde kommune.

Formålet med vores deltagelse er udover at skabe interesse for byen, også at invitere til et besøg i byen, så man ved selvsyn kan konstatere, at Ansager ikke alene er et besøg værd men også værd at bosætte sig i.

Dorthe Lund, fra Kommunikation og Udvikling i Varde Kommune, har tidligere henvendt sig til byerne i Varde kommune om hjælp til at undersøge om der evt. er tomme huse/nedlagte ejendomme i vores område. Forventningen er, at folk i den periode, som de sidder til leje, vil sondere terræn og efterfølgende købe bolig samme område, som de i første omgang kommer til at bo i. Der skal meget til, før man endnu engang flytter børn til en ny skole.

Har du lyst til at høre mere om bosætningsudvalgets arbejde, så kontakt gerne Lilian Hinsch på 24765044 eller hinsch4@privat.dk

vist 828 gange