søndag 12 jan 2014 - Ansager
SIF/Ansager mod KLG Håndbold 23-20
SIF/Ansager mod KLG Håndbold 23-20 Foto: Karsten Madsen
Der var på forhånd lagt op til en spændende revanchekamp mod KLG.

SIF/Ansager tabte i starten af turneringen i Lind - og var det muligt efter en storsejr i Helle i torsdags – igen at finde det gode spil frem. Kampen startede med et koncentreret forsvar. Vi fik et lille forspring på 2 mål efter 10 minutter, og herefter stod det stille med scoringer indtil det 17. min. Der blev kæmpet godt i forsvaret. Vi fik lukket godt ned, men i angrebet kneb det med at få bolden lagt i nettet. Det blev således til en føring ved pausen på 10-7.

Vi var i 1. halvleg gode og det lykkedes med at presse dem hårdt i vores forsvar, så de skulle bruge mange kræfter i deres angreb. Vi havde dog problemer med at holde fart i bolden i vores angreb, og vores respekt for KLG blev for stor. Vores spillere formåede ikke at holde gang i bolden, som vi så tit har haft stor succes med. I perioder fik vi dog bolden kørt hurtigt rundt, og når det skete udmundede det sig som regel også i mål. Havde vi tålmodighed til at køre angrebet igennem, så kom vi også til afslutninger.

I anden halvvej kom vi hurtigt yderligere foran, men stoppede igen op, så KLG igen kom med i kampen men kom dog ikke på noget tidspunkt tættere på end 1 mål. Det var som om pigerne ikke turde vinde. Pigernes hurtighed og gode kondition kom dog til slut til udtryk i nogle gode frispilninger og flotte scoringer. KLG var lige så godt et hold som forventet, og i kraft af en holdfight blev det til en tre måls sejr.

7 spillere kom på scoringstavlen, og topscorer blev Camilla Holst med 7 mål.