søndag 22 dec 2013 - Ansager
Nisseoptog
Nisseoptog gennem Ansager 2013
Nisseoptog gennem Ansager 2013 Foto: Johnny Enghave
Julemanden var inviteret ned fra Grønland for at deltage i nisseoptoget gennem Ansager

Ansager borgerforening står bag det traditionelle nisseoptog, hvor også de ældre på plejecenteret bliver besøgt. Nissegarden spillede udenfor, mens Julemanden og Julekonen var inde på hjemmet for at ønske en god jul.

Nisseoptoget fortsatte rundt i byen, og nissegarden spillede på torvet i blæst og regn en stribe julemelodier. Efterfølgende var der på hotellet slikposer til alle børnene. Her blev der også vist tegnefilm, og julemanden delte gaver ud til de børn, der havde lavet en tegning til ham. Julemanden må have haft meget travlt på sit legetøjsværksted, hjemme i Grønland.

Nissegarden var traditionen tro ovre ved Inge Thisted til en gang varme frikadeller og varm kakao med flødeskum. Inge fortalte, at da hun kom til byen for 30 år siden inviterede hun garden ind, og sådan har det været lige siden.

Det kan også lige siges, at der var en lille dreng, der til Julemanden havde tegnet nogle flotte tegninger, som han afleverede sammen med sine 3 sutter.

Borgerforeningen vil her sige mange tak for den store opbakning, der blev udvist trods vejret, og ønsker alle borgere her i byen en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

Ansager Borgerforening, Johnny Enghave

vist 825 gange