tirsdag 10 dec 2013 - Kvie Sø
Pandekager kan også være morgenmad
Jakob Jensen og hans mor, Ruth Jensen, fejrede sammen Jakobs brors 47 års fødselsdag.
Jakob Jensen og hans mor, Ruth Jensen, fejrede sammen Jakobs brors 47 års fødselsdag. Foto: Ugeavisen Ansager-Helle
Weekendbrunch på Pandekagehuset ved Kvie Sø har slået sig fast i manges bevidsthed, og selv om søndag ikke bød på det bedste vejr, kunne morgenmaden med sø-udsigt alligevel trække folk til.

Mange bruger Pandekagehuset ved Kvie Sø som stedet, hvor der lige tankes energi i form af en pandekage før eller efter en gåtur rundt om søen. Eller bare for at hygge sig en middag eller eftermiddag.

Men man kan også sagtens spise morgenmad hos »pandekage-eksperterne«, for sådan en helt almindelig søndag som den i sidste uge var der som altid dækket op til brunch.

– Vi oplever, at brunch er blevet taget godt imod. Det svinger helt fra 20 til 120, der dukker op til brunch, så det er altid lidt spændende. Men folk lyder til at være glade for den, og når vi har julebrunch 2. juledag, er den som regel rigtig godt besøgt, fortæller Herreen Oerlemans, som driver Pandekagehuset sammen med sin mand, Henk Vermeulen.I søndags var blandt andre brødrene Claus Sørensen og Jakob Jensen taget med deres mor Ruth Jensen til brunch ved søen. Claus Sørensen fyldte nemlig 47 år, og det skulle fejres.

– Det er nogle skønne omgivelser, og så er det en rigtig pæn brunch, man får sig her, slog Ruth Jensen fast.

Toårig pandekagespiser

Også to unge par fra Bredsten ved Vejle nød brunchen som afslutning på en weekend i sommerhus. Det var Helle Jørgensen og Kevin Heisig samt Camilla og Niels Rathleff Lützen og deres toårige søn, Benyamin Rathleff Lützen.

– I går var vi ude at gå en tur hele vejen rundt om søgen, og så havde julemanden været forbi imens med en gave til Benyamin. Vi har rigtig hygget os, og vi plejer også at være forbi og få en pandekage her på restauranten, men så skulle vi lige prøve den her lækre brunch også, forklarer Camilla Rathleff Lützen, mens hun hjælper Benyamin med at gøre en stor bid pandekage klar.

Af: Mai M. Christensen - Ugeavisen Ansager-Helle uge 50

vist 1195 gange