tirsdag 3 dec 2013 - Ansager
Olderfolk fældede juletræ
Tusindben, Græshopper og Olderfolk fra Børnehaven Naturligvis på juletræstur.
Tusindben, Græshopper og Olderfolk fra Børnehaven Naturligvis på juletræstur. Foto: Ugeavisen Ansager-Helle
At hente årets juletræ var som altid en helt særlig oplevelse for børnene i Børnehaven Naturligvis i Ansager.

Børnene fra Børnehaven Naturligvis i Ansager ved godt, hvem »Evald« er. Han er nemlig den rare mand, der hjælper med at fælde juletræet ved den årlige, hyggelige tur ud for at finde årets træ.

Og igen i år blev det en rigtig herlig dag, da børnene tirsdag var en tur på Rideskolen Rika i Ansager og sammen med Evald fandt og fældede det flotteste træ. Det var både Olderfolk, Græshopper og Tusindben, der var med i juletræsskoven, for sådan hedder man, når man går i Børnehaven Naturligvis.

Kun de helt små børn, som kaldes Spirerne, var blevet derhjemme, for de fældede et mindre juletræ på børnehavens egen matrikel.

– Men en stor flok børn var af sted til rideskolen, hvor Evald stod klar og parat med sav og knæpude for at hjælpe os med at finde og save et flot juletræ i hans skov. Det gik også bare rigtig godt og de ældste børn – Olderfolket – fik lov til at hjælpe med at save, fortæller pædagog Lia de Sain fra børnehaven.

Der var endda tid til at finde Bamses Hus i Evalds skov. Det er et lille hus med mange sjove ting i, som ligger i en mørk del af skoven.

Ugeavisen Ansager-Helle, uge 49

   
vist 576 gange