tirsdag 26 nov 2013 - Ansager
Valg: Niels Haahr Larsen
Svar på de spørgsmål, som Ugeavisens stillede til de valgte politikere i vort område

Hvordan forløb din dag i tirsdags?

- Jeg var valgstyrer hele dagen på Ansager Hotel, og med den store tilslutning til valget var det en rimelig travl dag. Klokken 23.30 gik det mod Varde, og med min oplevelse af de mange personlige stemmer i Ansager var det med en god fornemmelse, jeg kørte dertil. Øjeblikket, hvor Gylling læste valgresultatet op, var et af højdepunkterne, og til min store glæde og forbavselse blev jeg nævnt som nummer to med det næsthøjeste personlige stemmetal - efter fintælling nummer tre.

Hvilke tanker fløj gennem dit hoved, da Gylling Haahr råbte dit navn op over midnat - som en af dem, der var kommet i byrådet?

- Mine tanker var, at jeg følte stolthed, ære og taknemmelighed over den store opbakning, jeg fik fra vores lokalområde Skovlund-Ansager. Jeg tænkte også, at med sammenhold kan man meget, og at jeg nu vil arbejde hårdt på at få indflydelse, så vælgerne føler, at jeg gør en forskel.

Hvordan vil man opleve dig som politiker i byrådet?

- Ærlig, arbejdsom, reel og også realistisk. Jeg vil gøre mit til, at samarbejdet med de øvrige medlemmer og resultaterne er noget, et samlet byråd og borgerne kan være tilfredse med.

Hvilke tanker gør du dig om de politiske udvalg, du er kommet i?

-Min post i Økonomiudvalget vil give mig en fin platform til at styrke erhvervsliv og bosætning. Og på social- og sundhedsområdet kan jeg være med til at sikre borgerne, at Varde Kommune fremadrettet er et godt sted at bo og - uanset hvilke behov - sikre, at borgerne får en værdig behandling.

Hvilke reaktioner fra folk omkring dig har du fået oven på dit valg til byrådet?

- Mødet med mine vælgere har været utrolig positiv og med anerkendelse og forventninger til mit fremtidige arbejde i byrådet. Der har været store tillykker og hurra'er. Jeg har haft en sjov oplevelse med en vælger, der i forbindelse med, at jeg nærmest støvsugede området, har givet mig et nyt kælenavn: »Nielsfisk«. En anden borger havde sat forsiden af min folder i vinduet og sat Dannebrog ved siden af.

Hvad håber du har forandret sig i Varde Kommune om fire år?

- Som det vigtigste håber jeg, at vi har fået en øget bosætning, et øget erhvervsliv og skabt tryghed på skoleområdet.

Af: Mai M. Christensen - Ugeavisen Ansager-Helle uge 48

vist 592 gange