tirsdag 26 nov 2013 - Ansager
AIF: Fodbold
Fra venstre: Aage Lorentzen, Magnus Buhl Hansen og Dan Olesen.
Fra venstre: Aage Lorentzen, Magnus Buhl Hansen og Dan Olesen.
Fodboldsæsonen er veloverstået og bestyrelsen vil takke for endnu en god sæson

Vi har i år haft 2 11 mands hold tilmeldt på herresiden, nemlig serie 4 og serie 6. Begge hold har klaret sig fint og sluttede begge hold midt i rækken. Tommy Ebbesen forbarmede sig over os og tilbød at hjælpe os endnu en sæson, så vidt tiden var til det, da det kneb med at finde en ny træner til sæsonopstart i februar ´13. Aage Lorentzen har været holdleder for 2. holdet og ligeledes hjulpet Tommy på 1. holdet, når det tillod sig. På damesiden har vi igen haft et 7 mands hold, som har fungeret rigtigt fint med Brian Pedersen som træner. Damerne har været rigtig glade for, at have haft så kompetent en træner. Brian har dog måttet sande at dame og herre fodbold er vidt forskelligt. Han har endnu ikke helt besluttet sig for, om han fortsætter næste sæson.

Sæsonen blev afsluttet lørdag den 9. november, hvor ca. 20 dame- og herrer spillere mødte op på stadion og spillede nogle 5 mands kampe mod hinanden. Der blev hygget på stadion, hvor Daglig Brugsen, Ansager ved Poul havde sponseret brød til pausen. Der blev sluttet af med fest i klubhuset om aftenen, hvor 40 festglade mennesker mødte op.

Der blev som vanligt uddelt pokaler til årets spillere og fightere. På damesiden blev Gitte Degn årets spiller og Sofie Østergaard blev igen årets fighter. På herresiden blev Bjarke Klausen igen igen kåret til årets fighter på 1. holdet. Hans navn har snart været på rigtig mange gange – flot. Fighter pokalen for 2. holdet gik til Zaman Feizi. Simon Thomsen blev kåret som årets spiller.

Tommy undlod den store afskedstale, da alt var blevet sagt sidste år. Nu da vi har fået besat trænerposterne til næste sæson, har Tommy lovet at gå ind i bestyrelsesarbejdet, hvilket vi er meget glade for.

De nye trænere i 2014 bliver Magnus Buhl Hansen og hjælpetræner/holdleder Dan Olesen. Aage Lorentzen har igen sagt ja til at være holdleder for 2. holdet.

Tak til alle som har støttet vores fodboldspillere, når de er kommet rundt for at sælge mål aktier. Her udtrækkes som tidligere fem gevinster blandt betalte mål aktier. Annonceres på et andet tidspunkt i Ugeavisen. Tak for al den frivillige hjælp mange af jer fodboldspillere har ydet i denne sæson. Ikke mindst i forbindelse med Mariefestivalen. Flere af jer er også stillet op, som frivillige dommere til børnekampe. Opkridtning er også en frivillig post – her kan vi dog sagtens bruge mange flere hjælpere. Stor tak til Birgitte og Kurt for hjælp i Cafeteriet. Vi vil samtidig takke alle vore sponsorer for støtten i den forgangne sæson.

Med venlig hilsen, Fodboldudvalget AIF

vist 1336 gange