onsdag 20 nov 2013 - Ansager
Kommunalvalg: Tusinde Tusinde tak
En stolt, glad og lidt træt nyvalgt byrådsmedlem
En stolt, glad og lidt træt nyvalgt byrådsmedlem
Tusinde tak for den store opbakning til valget i går, uden jeres storslåede og imponerende opbakning var valget ikke blevet så klar en sejr

Jeg er så stolt og glad over vores lokale område, der med vilje og sammenhold er medvirkede til at bevise, at det kan betale sig at afgive sin stemme og dermed få indflydelse.

Stemmeprocenten i Ansager ved dette års kommunalvalg blev godt 76 procent, over 10 % mere end ved sidste valg. Det er bare så flot.

En hjertelig sjæl har givet mig et nyt kælenavn ( vælger jeg selv at definere således ) "NILSFISK" begrundelsen herfor er, at jeg fik ca. 3/4 dele af alle afgivne stemmer i Ansager og nærmest har støvsuget området. Som Åmand er det jo ikke så ringe endda.

I alt afgivne personlige stemmer er omkring 900, hvilket gav mig pladsen som nummer 2 til det nye byråd. Denne placering havde jeg ikke i min vildeste fantasi tænkt, at jeg kunne opnå. Det har så positivt beklageligvis kostet mig nogle væddemål, men det er jo kun et luksusproblem.

Nu gælder det arbejdet med konstitueringen, hvor jeg af Venstre gruppen er vist den store tillid, at være en del af. Personligt vælger jeg at gå efter poster, der er vigtige for vores lokale område, men som tidligere nævnt skal vi også bygge på en hel kommune. Vi er hinandens forudsætninger og vi skal arbejde på, at stå stærkt i forhold landets øvrige kommuner.

Endnu engang tusinde tak til, alle der har givet mig deres stemme, anbefalere, praktiske hjælpere, og til alle for skulderklap og anerkendelse.

Niels Haahr Larsen

vist 787 gange