søndag 10 nov 2013 - Skive
Hancock Box Cup i Skive
Ansager boksere i kamp ved Hancock Box Cup 2013
Ansager boksere i kamp ved Hancock Box Cup 2013 Foto: Johnny Enghave
Ansager Bokseklub var i kamp ved det store Hancock Box Cup, som blev afhold for 27. gang denne weekend i Skive.

Alle mand klarede vægten fredag aften.

Lørdag var første mand i ringen, Jens Peter Andersen, han boksede mod den fysisk stærkere Said Yilmas fra Århus BK. Kampen blev tabt med 3-0, men i midten af anden omgang blev kampen stoppet. Det gør man for de unge boksere ikke lider overlast og bliver bange for at bokse.

Udover Jens Peter Andersen, skal følgende også bokse i dag søndag:

Jacob Møller Madsen vandt i finalen 2-1 over Hussein Salem, Valby. Jacob boksede klogt hele kampen igennem og havde gode parader.

André tabte i finalen 3-0 til Arman Amine, Køge.

Hans Jørgen Æbelø mødte i finalen Rusland Sjdokaev, Grimstad Sverige. HJ tabte med 3-0 til den meget hårdtslående svensker. God fight af HJ som boksede klogt og fornuftigt.

Alt i alt blev udbyttet 1 guld og 3 sølvmedaljer til Ansager.

Sean Larsen

Det kan også oplyses, at Sean Larsen, som er i Rusland for at bokse EM for U17, er gået videre til 1/4 finalen i morgen aften mod en fra Bosnien.

Boksegalla

Nu er der også kun 14 dage til at Ansager Bokseklub afholder sin store boksegalla og fejer sin tiårs fødselsdag. Det sker fredag den 22. november kl. 19.30, hvor dørerne åbnes kl. 18.30. Det bliver med lyd og lysshow.

Følgende boksere skal bokse den 22. november: Sean Larsen, Andre Winterberg, Lasse Rasmussen, Hans Jørgen Æbelø, Jacob Madsen, Majib Ibrahim og Sabina Egelund.

Johnny Enghave

vist 899 gange  
Annonce