søndag 3 nov 2013 - Ansager
Åbent hus: Ansager Antenneforening
Ansager Antenneforening inviterer torsdag den 7. november kl. 17 alle medlemmer med familie til et hyggeligt arrangement med information om tv, bredbånd og telefoni

Bestyrelsen for Ansager Antenneforening er glad for den udvikling der er i Ansager på Tv fronten, og foreningen har haft en stigende tilgang af medlemmer i 2013, desuden er AAF i gang med at digitaliserer signalet fra Ansager Kirken således at vi får vores egen digitale infokanal (98) som bl.a. de kirkelige handlinger kan ses på, og på sigt vil den web baserede ”Ansager Info” mm. også kunne ses på Tv-skærmen der hjemme i stuen.

Bestyrelsen vil gøre alt for at lave de bedste og billigste løsninger for vores medlemmer i Ansager, og derfor har foreningen indgået en 5. åring aftale med Danmarks største Tv-leverandør YouSee om at leverer Tv og internet (bredbåndsforbindelse) hvilket giver brugerne endnu flere fleksible muligheder uden det koster ekstra.

Internet

Med YouSee Bredbånd kan du som noget helt nyt skrue på din ”Up- og downloadhastighed”, lige så tit du vil. Så er dit bredbånd hurtigt, uanset hvad du bruger det til, uden det koster ekstra.

Man har siden marts måned kunne bruge Web-tv, når du er derhjemme eller er på farten. Web-tv er Tv på din Pc, Tablet eller Mobil og kræver bare adgang til internettet enten via en bredbåndsforbindelse eller mobil nettet. - Web-tv følger med dit bredbåndsabonnement kvit og frit. Antal kanaler afhænger af den Tv-pakke du har fra os.

Med Bredbåndsforbindelsen i gennem antenne nettet får man også ”YouMusik” med mere end 20 millioner musiknumre med på sin Pc, tablet og Mobil uden det koster ekstra.

”Bland selv Tv”

YouSee kommer i 2014 også med ”Bland selv Tv” hvilket betyder at medlemmerne frit kan bestemme hvilke kanaler, man vil have i sin Mellem- og Fuldpakke og man får over 100 kanaler at vælge imellem.

Åbent hus

Lyder det for godt til at være sandt, så kom til vores ”Åben hus” arrangement i Skovlund Ansager Hallen torsdag d. 7. nov. fra kl. 17 – 20 og hør meget mere om: hvordan, hvad, hvorfor og hvornår, få belyst dine spørgsmål – der vil virkelig være mulighed for at se hvordan det hele virker, og selv få lov til at prøve at trykke og skrue på knapperne.

Alle vores samarbejdspartner (DKTV.- TDC. - YOUSEE og AAF) vil være til stede med rigtige gode medlemstilbud som, Tv, digitale bokse, antennestik, Husstandsgennemgang endnu engang til kun kr. 195, oma. De vil stille deres ekspertise til rådighed netop for dig.

Få aftensmaden

Vi vil desuden tilbyde alle der kommer, en gang lune frikadeller og kartoffelsalat samt lidt vådt til ganen. – Vi håber at rigtig mange vil møde op og gøre brug af dette arrangement og få uddybet en masse spørgsmål.

Med venligt hilsen
Bestyrelsen for Ansager Antenneforening.

vist 454 gange