tirsdag 29 okt 2013 - Ansager
Whiskeyfesten fortsætter på fredag
Knap er fredagens whiskeysmagning på Møllen overstået før endnu en fredag står i whiskeyens tegn, denne gang på Smagsgalleriet

Godt 30 deltagere lagde i fredags tunge til et whiskyarrangement på Møllen i Ansager, og fik man ikke smagt de stærke dråber, eller har man bare mod på mere whisky, er chancen der igen på fredag.

Denne gang er det Smagsgalleriet, der slår dørene op og byder inden for i det, som Inge Thisted fra Smagsgalleriet har døbt "whiskybaren".

Politiker i baren

- Jeg har slåsset længe for at få spiritusbevillingen til den her whiskybar, og nu er det endelig lykkes. Derudover fik jeg en ide, for derovre i Skotland, hvor whiskyen kommer fra, træffer man jo sin lokalpolitiker på pubben og diskuterer politik. Så jeg har inviteret vores lokale byrådskandidat Niels Haahr (V) til at komme den aften, så man kan stille ham spørgsmål her før kommunalvalget, siger Inge Thisted.

Det var også Inge Thisted, der som bestyrelsesmedlem i Ølgod og Omegns Whiskylaug var med til at arrangere whiskysmagningen i fredags.

- Det var en rigtig god aften med virkelig kompetente folk, og hvor vi fik smagt nogle supergode whiskyer fra The Balvenie Destillery, siger Inge Thisted.

Af: Mai M. Christensen, Ugeavisen Ansager uge 44

vist 530 gange