mandag 28 okt 2013 - Ansager
Ansager Skole: Aktivitetsdag
Ansager Skole 0-3. klasse
Ansager Skole 0-3. klasse
Torsdag den 5. september var indskolingen på Ansager skole til aktivitetsdag.

Vi gik i samlet flok fra skolen om til legepladsen i skoven. Vi havde vores madpakker og vandflasker med. Hele indskolingen (0.-3. klasse) skulle lege sammen, lære hinanden at kende på kryds og tværs og dyrke sport sammen.

I hold på tværs af klasserne prøvede alle at lege stratego, løbe stafetter, et stjerne/huskeløb og at spille fodbold. Ikke mindst den frie tid blev ligeledes benyttet til at lege i skoven og på legepladsen.

Vi havde en dejlig dag, hvor vi oplevede stor samhørighed blandt vores børn. De udviste glæde og ansvarlighed - de store hjalp de små. De, der kendte reglerne, hjalp dem som ikke kendte reglerne i legene. Rigtig dejligt at se!

Uge 39, 40 og 41: Aktiv rundt i Danmark

I ugerne op til efterårsferien var indskolingen tilmeldt Aktiv rundt i Danmark. Vi skulle finde gode vaner til et sundt skoleliv. Klasserne var også aktive i forskellige faglige sammenhænge. Fx havde 1. klasse en løbe/ hentediktat, 2. klasse legede tabel"ståtrold" og tabeldødbold, og 3. klasse bøjede bl.a. navneord i gymnastiksalen som stafet og sorterede ordklasser.

Skolernes motionsdag fredag den 11. oktober

Traditionen tro var vi på skolernes motionsløb sidste dag inden efterårsferien. 0.-1. klasse løb 5 km, og 2.-3. kl. løb 7½ km. Vejrguderne var med os. Og da vi på Kanalvej, kom forbi en dejlig kurv med flotte danske æbler, hvor der stod: Værsgo´ - tag et æble!, synes vi godt nok, at vi var heldige. 1000 tak for det.

Vi afsluttede dagen på legepladsen, hvor der i leg og social trivsel kom mange ekstra skridt på vores løb. Igen en dejlig dag i gode omgivelser.

Indskolingen på Ansager skole

vist 570 gange