søndag 27 okt 2013 - Ansager
Mariefestival 2014: Tak skal du ellers have!
Åbning af Mariefestival 2013
Åbning af Mariefestival 2013 Foto: Karsten Madsen

"Vi er allerede godt i gang med billetsalget til næste år", lyder det fra Helge Engelbrecht og styregruppen bag Mariefestivalen 2014, Karin Nielsen, Britta Buhl og Martha Voss. "Vi har fået fantastiske tilbagemeldinger på vores første forsøg med en festival.

Gæsterne har været ret begejstrede for nu at sige det lidt mildt og har ikke sparet på superlativer. Der har været rigtig mange roser til hele byen faktisk, som vi iler med at give videre. Folk har følt sig velkomne overalt og er blevet mødt venlighed, smil og godt humør. Det tæller langt mere end man tror. Og det vil vi gerne her fra styregruppen sige tusind Tak for.

Vi håber og tror på byens opbakning også i 2014. Vi er også godt klædt på i forhold til de mange frivillige hjælpere, der skal til for at en festival kan lykkes. Alle har været ambassadører for festivalen på den fineste måde, man kan tænke sig og det flotte resultat, kan i stor grad tilskrives hjælperne. En stor Tak skal lyde til jer alle her fra styregruppen", siger Helge Engelbrecht.

vist 868 gange