onsdag 30 okt 2013 - Ansager
Prisfald på 1800 varer i Dagli´Brugsen
Uddeler Poul Helle Jensen, Dagli'Brugsen i Ansager
Uddeler Poul Helle Jensen, Dagli'Brugsen i Ansager Foto: Karsten Madsen
Den nye lukkelov giver faldende omsætning i mindre byer og kan koste flere butikker livet. Lavere priser skal forsøge at holde på kunderne.

For anden gang i år gennemfører Dagli´Brugsen i Ansager omfattende sænkninger af priserne.

I januar blev prisen på 230 varer i X-tra serien nedsat, så de matchede discountbutikkerne. Det medførte en vækst i salget af disse varer på 20 procent.

Nu sætter vi priserne ned på yderligere 1800 varer. Det sker dels ved at indføre mængderabatter på en række af de mest almindelige dagligvarer, dels ved at sænke priserne på bleer, babymad og på øl og vand.

"Det er ingen hemmelighed, at fjernelsen af lukkeloven 1. oktober har været dyr for vores butik, fordi flere af kunderne i højere grad er begyndt at køre til de større butikker om søndagene", forklarer uddeler Poul Helle Jensen.

Vi ved, at vores kunder værdsætter den personlige service og vores vareudbud, men mange synes, at vi har været for dyre.

Det gør vi nu op med.

Målet er at ændre vores prisimage, så vi fastholder de lokal kunder i Dagli'Brugsen Ansager siger Poul.

Udover at vi nu har sænket priserne, vil der fortsat være masser af lokale aktiviteter til gavn for lokalsamfundet i Din Butik.

De nye lavere priser træder i kraft torsdag den 31.oktober. Samme morgen vil over 1.000 prisskilte således blive udskiftet med de nye gule priser.

vist 1050 gange