torsdag 24 okt 2013 - Ansager
Hotel: 2 x Julefrokost
Så starter billetsalget til årets to julefrokoster på Ansager Hotel

Julefrokoster

Omtalen af årets to julefrokoster på ansager.info og i Ugebladet har allerede vakt interesse, og flere har forudbestilt billetter. Men du kan stadig nå det.

Alle kan deltage, private, virksomheder, kort- og mødreklubber m.fl. - ja der er plads til alle. Kom og vær med, og gør det til en tradition at deltage i årets julefrokost på byens gamle hotel. Salg af billetter sker ved henvendelse til Smagsgalleriet v/Inge Thisted. Se annoncen her i Ugebladet. Bemærk at billetsalget til lørdag den 30. november udløber den 22. november og til lørdag den 7. december er fristen den 29. november.

Mortens Aften (vigtig info)

På selve Mortens Aften - søndag den 10. november - er det i begrænset omfang muligt for gæster, som udelukkende ønsker at spise på hotellet, at nyde en to-retters Morten Aftensmenu i hotellets lille restaurant og i fiskestuen. Bordreservation er nødvendig og kan foretages til Ejvind Knudsen på telefon 28 35 72 95 eller e-mail ejvind@circle8.dk

Brug for frivillige hænder

Disse og andre arrangementer kræver hjælp og støtte af frivillige hænder. Vi mangler hjælp til ren- og klargøring, servering og til at passe baren. Så er du frisk på at give en hånd med, er du meget velkommen til at kontakte mig på mobil 28 35 72 95 eller sende en e-mail til ejvind@circle8.dk. Skriv hvad du gerne vil hjælpe med og måske også hvilke arrangementer, der passer dig. Ser frem til at høre fra dig.

Ejvind Knudsen - Aktivitetsgruppen, Ansager Hotel

Læs mere her: ansager.info

vist 449 gange