tirsdag 15 okt 2013 - Ansager
Tre rappe aftener... og så nærmer julefrokosten sig!
Ansager Hotel
Ansager Hotel Foto: Karsten Madsen
Ansager Hotel afholder i november og december måned to festlige og traditionsrige støtte­arrangementer, hvor overskuddet går ubeskåret til færdiggørelsen af hotellets indvendige renovering og indretning.

Endelig skete det ! Stilladset er oppe og med eet blev det synligt for os alle, at hotellets tiltrængte ydre istandsættelse nu er igangsat. Arbejdet har taget en gevaldig start og skrider godt frem ! Hvis vejrliget er med os, vil hotellet til nytårsskiftet, med sit nye ydre, fremstå som en pryd for hele byen og samtidig være os alle et tydeligt bevis på, at "sammen kan vi mere!"

Men inden vi kommer dertil, mangler vi dog stadig også at få den sidste indvendige renovering på plads ! Selvom billeder, lamper, spejle og enkelte møbler er indkøbt; bliver det svært at få de sidste spareskillinger til at slå til, så vi også kan købe nye gardiner og få bestilt de sidste tæpper.

Før vi kan begynde på en smagsfuld indretning, mangler vi tillige at renovere krostuen, billardrummet og få de sidste ting på plads med personale - og depotrummet.

Frivillige og arbejdsomme hænder gør det ikke alene ! Vi har også brug for penge, og har derfor igen i år valgt at tilbyde følgende festlige og traditionsrige støttearrangementer i håb om, at overskuddet herfra kan sikre den foreløbige sidste færdiggørelse af hotellets indre.

Tre rappe aftener i begyndelsen af november!

Det første arrangement, som er tre aftener relateret til Mortens Aften, afholdes i samarbejde med Musik Galleriet. Her får du en enestående mulighed for at tilmelde dig en hyggelig fredag, lørdag eller søndag aften og nyde en god Mortens Aften menu og med i prisen efterfølgende få en uforglemmelig "Absolut Ansager" akustisk koncertoplevelse med Neighbours.

Kom og nyd Bent Videriksen gode madkunst, få en uforglemmelig koncert og støt dermed samtidig hotellets indvendige renovering.

Billetsalget sker gennem Musik Galleriet's hjemmeside eller på telefon 75 29 70 15.

Salget er allerede godt i gang og der er plads til ca 150 personer pr aften, så pas på du ikke misser chancen for en hyggelig aften sammen med familien, vennerne, kortklubben eller dine naboer.

På selve Mortens Aften - søndag den 10. November - er det i begrænset omfang muligt for gæster, som udelukkende ønsker at spise på hotellet, at nyde en 2 retters Morten Aftensmenu i hotellets lille restaurant og i fiskestuen. Bordreservation er nødvendig og kan foretages til Ejvind Knudsen på telefon 28 35 72 95 eller e-mail ejvind@circle8.dk

Julefrokoster

Det andet arrangement er årets to traditionsrige julefrokoster, der afholdes henholdsvis lørdag den 30. november og lørdag den 7. december. Kom og nyd det store ta selv bord med alle de lækre juleretter. I og med at Smagsgalleriet sørger for maden den første aften, og en gæstekok er hyret til at stå for maden den anden aften, så er grundlaget for et par kulinariske aftener lagt i de bedste hænder. Musikken leveres af byens lokale DJ alias Jimmy Østergaard.

Gå ikke glip af Årets Julefrokost på Ansager Hotel!

Julefrokosterne vil snart blive annonceret på ansager.info og i Ugeavisen, men du kan selvfølgelig også allerede nu forudbestille dine billetter i Smagsgalleriet.

Ejvind Knudsen - Aktivitetsgruppen, Ansager Hotel

vist 665 gange