søndag 22 sep 2024 - Ansager
John Engelbrecht
John Engelbrecht
John Engelbrecht Foto: PR
25. september 1947 – 5. september 2024

Ved John Engelbrechts bisættelse.

På familiens vegne vil vi gerne takke for al opmærksomhed i forbindelse med Johns sidste tid. Tak for de mange besøg, breve, mails, sms og blomster, og tak også for de flotte donationer til Jagten Nordstjernen. Det betød rigtig meget for John. Tak til alle omkring Nordstjernen for de mange fine sommersejladser, som John fik med i sin sygdomsperiode. Med lift og snoretræk kunne alt lade sig gøre.

Tak også til Frode Nør Christensen, som de seneste syv år på utrættelig vis besøgte John hver eneste uge. Det blev til mange ture ud i det blå og gode frokoster på de fleste af egnens spisesteder. Stor tak også til Pia og Trine, som altid var der for John.

Tak til alle, der kom forbi og sang og spillede for John, ikke mindst Palle Krabbe, som gerne gav en koncert også for plejehjemmets beboere. Tak til personalet på Pilegården i Brønshøj, personalet på Betty Sørensen Parken i Vejle, og sidst men ikke mindst tak til personalet og tidligere leder Britta Buhl på Ansager Plejecenter, der har passet og plejet John til UG i de sidste fire af hans leveår.

Tak også til Skubberne på Ansager Plejecenter. Stor tak endvidere til alle i Ansager By, der altid hilste på John i bybilledet. Tak til Mariehavens personale og frivillige for kærlige smil, gode ord, hjælp og opmærksomhed, når John var på besøg. Sidst men ikke mindst tak til Magda og Christen Væver for mange års venskab, de flotteste breve og fortællinger under Johns sygdom, og en prædiken ved bisættelsen, som tegnede det fineste, sjoveste og samtidig alvorlige, men især også levende billede af John. Endelig skal der lyde en tak til Ronnie for smukt orgelspil, et fantastisk præludium, akkompagnement til salmer og sange, samt en tak til Anne-Marie og Tommy for fornem musikalsk medvirken.

Af hjertet Tak.

På familiens vegne Tove og Helge

vist 622 gange