onsdag 30 okt 2024 kl: 12:30 - Ansager
Seniorer: Oplev færøsk musik og stegt flæsk
 Hallur Joensen er en færøsk countrysanger. Han har udgivet flere albums med countrymusik og er den mest kendte mandlige countrysanger på Færøerne. Han bliver også spillet på udenlandske radiostationer. Han har optrådt på festivaler både på Færøerne og i andre lande.
Hallur Joensen er en færøsk countrysanger. Han har udgivet flere albums med countrymusik og er den mest kendte mandlige countrysanger på Færøerne. Han bliver også spillet på udenlandske radiostationer. Han har optrådt på festivaler både på Færøerne og i andre lande. Foto: EileenSanda Copyright
Hallur og familie optræder på Hotel Ansager

Hotel Ansager, onsdag den 30. oktober kl. 12.30

Kom og oplev Hallur, den forrygende færøske sanger kendt fra Mariehaven, som har underholdt utallige steder med hans dejlige musik. Familien er blevet så glad for Danmark, at de har købt bolig i Tarm. Hallur vil desuden tage datteren Jessica (som synger så smukt) samt Rune med. De 3 skal bare opleves. Vi får helt sikkert "Send me a letter Amanda" at høre.

Vi starter med stegt flæsk og persillesovs samt dessert. Så spiller Hallur og co. Der bliver en pause, hvor vi får en kop kaffe, hvorefter vi igen vil nyde deres dejlige musik.

Hele denne oplevelse til kr. 250,-

Tilmelding senest den 16. oktober til Inge Gylling på 24417286. Betaling på 6235-0760226998

vist 255 gange