søndag 14 jul 2024 - Skovlund Bypark
Begivenheden har fundet sted
Velkommen i den grønne lund!
 Skovlund bypark er klar til at byde dig velkommen til salmesangsgudstjeneste den 14. juli kl 10:30. Kom og oplev fællesskab, smuk natur og inspirerende ord og toner i vores elskede bypark. Efter gudstjenesten serverer vi rundstykker ved søen. Vi glæder os til at se dig!
Skovlund bypark er klar til at byde dig velkommen til salmesangsgudstjeneste den 14. juli kl 10:30. Kom og oplev fællesskab, smuk natur og inspirerende ord og toner i vores elskede bypark. Efter gudstjenesten serverer vi rundstykker ved søen. Vi glæder os til at se dig! Foto: Karsten Madsen
invitation til salmesangsgudstjeneste i Skovlund bypark den 14. juli kl 10:30

Med denne dejlige sommersang af Grundtvig vil vi starte salmesangsgudstjenesten i Skovlund bypark søndag den 14. juli kl 10:30.

Gudstjenesten bliver en lægmandsgudstjeneste med salmer og sange fra højskolesangbogen og med læsning af dagens tekst fra både det gamle og det nye testamente.

Efter gudstjenesten vil der være (rigeligt med) rundstykker til alle, så vi forhåbentlig kan sidde og nyde, at det endelig er blevet sommer i vores skønne bypark ved søen!

Skovlund Menighedsråd

Max Kruse

vist 287 gange