fredag 21 jun 2024 - Ansager
Tak for en fantastisk byfest!
Stor tak til alle deltagere, frivillige og sponsorer for at gøre byfesten i Ansager til en uforglemmelig oplevelse!

Vi kan ikke helt få armene ned!!!!

Hold op hvor er vi glade og trætte

Tusind tak for opbakningen og støtten vi oplevede til byfesten i Ansager

Håbet om at kunne skabe en fest og samle byen til en fantastisk byfest må siges at være lykkedes. Vejret viste sig fra sin gode side og begyndte med en fantastisk torvedag, hvor byens raffelmester blev fundet. Stort tillykke til Rasmus Søgaard, som løb med titlen.

De unge seje løbere havde fart i skoene og sved på panden. Fantastisk indsats, og de samlede i alt 17.173,00 kr. ind. Tusind tak til løberne og ikke mindst til jer, som bakkede op og sponserede dem.

Byens opbakning fortsatte torsdag, da vi efter et fantastisk klovneløb kunne sende 10.000 kr. afsted til hospitalklovnene. Efter det må det siges, at teltet blev fyldt. 200 spisende gæster nød mad leveret af Ansager Hotel og Hytteby, samt Min Købmand Ansager. Efterfølgende gav drengekoret samt Ansager syngepigerne forrygende underholdning i teltet, og ud fra stemningen i teltet er vi ikke i tvivl om, at folk har haft en dejlig aften.

Fredag fik vi besøg af de yngste borgere fra Skovlund-Ansager dagpleje, vuggestue samt børnehaven Naturligvis Ansager, som sammen med Tenna Olsen og Else Gandrup sang og dansede i teltet med byens mindste. Efterfølgende nød de godt af kage, som venligst var sponseret af Mums Skovlund.

Fredagen fortsatte med gode og spændende fortællinger fra Lena Blau med sine rovfugle og Natur nørden Jonas med sine kryb. De fangede store som små, og så må det siges, at vi har modige børn i byen, som gladelig rørte og holdte forskellige kryb. Den gode stemning fortsatte hos børnene fredag aften, hvor DJ Brian bød ind til disco, og Twenty Dance Studio kom forbi med forrygende show.

Samme aften var der kamp på stadion med et mix af senior herre/damer og U17 spillere. Tilskuere fik masser af underholdning, og afslutningsvis var happy hour i teltet en succes.

Vi var varme fra om fredagen og morgenfriske skulle vi være, da der var inviteret til gratis morgenmad fra kl. 09.00. Flotte biler og tohjulede køretøjer kiggede forbi, børne fodboldkamp, hoppepuder blev flittigt brugt, sommer rytme gav flot opvisning – FDF kiggede forbi - Årets vinder i høvdingebold blev fundet og kan nyde sejren indtil vi gentager succesen næste år. Eftermiddagen bød på musik leveret af Mr. Smoking, og der blev grillet pølser og skænket fadøl i lange baner.

Vi sluttede lørdagen af med årets fællesspisning. Sikke en fest. Med 160 spisende deltagere og 140 betalende i døren efter spisning, må det siges, at byens befolkning har vist os, at de var helt klar på fest. Små 300 gæster var sammen med Nr. 17 og Ally Cats med til at få taget til at lette.

TAK til alle frivillige og alle sponsorer. Uden jer ingen byfest. I er årsagen til, at vi tager et år mere. Så håber vi ses igen i 2025. Med start 31.05.2025 – 08.06.2025.

Vh Festudvalget & AIF

  • Tenna Olsen
  • Michael Bennetsen
  • Dennis Møller
  • Rikke Overgaard
  • Louise Kruse
  • Birgitte Jacobsen

Se alle: Sponsorer

vist 1064 gange