søndag 14 jul 2024 - Ansager
Begivenheden har fundet sted
Gudstjeneste i Ansager kirke søndag kl. 9
Gudstjeneste i Ansager Kirke søndag kl. 9, hvor vi fejrer gudstjeneste i de kendte rammer med Henrik Vejlgaard Kristensen, der er opvokset i Ansager og nu præst ved Sct. Jacobi Kirke.
Gudstjeneste i Ansager Kirke søndag kl. 9, hvor vi fejrer gudstjeneste i de kendte rammer med Henrik Vejlgaard Kristensen, der er opvokset i Ansager og nu præst ved Sct. Jacobi Kirke. Foto: Karsten Madsen
Velkommen til Henrik Vejlgaard Kristensen fra Sct. Jacobi Kirke.

I denne tid, hvor I er uden egen præst i Ansager, så er det så oplagt, at vi andre i provstiet hjælper til på skift. Her i Varde er vi fire præster, og derfor har vi mulighed for en gang imellem at have en gudstjeneste et andet sted. På søndag har jeg gudstjeneste i Sct. Jacobi Kirke kl. 10.30, hvilket betyder, at det er muligt at være i Ansager til en gudstjeneste kl. 9.

Det er noget helt særligt for mig at kunne fejre gudstjeneste sammen med jer i den kirke, hvor jeg selv er døbt og konfirmeret i sin tid. Mange familiebegivenheder er knyttet til netop dette kirkerum - både de triste som begravelser, men lykkeligvis også de glædelige som dåb, konfirmation og bryllup!

På søndag handler bibelteksten om Jesu udsagn om relationen mellem mesteren og disciplen. Det handler også om ordet ”gudsfrygt”, hvor det mere drejer sig om respekt for Gud i stedet for at være bange for ham. Han er den gode, omsorgsfulde far, der kender os og vil os.

Nu ser jeg frem til at mødes til gudstjenesten på søndag i de kendte rammer!

Henrik Vejlgaard Kristensen

vist 1472 gange