tirsdag 1 okt 2013 - Ansager
Bilerne har fået ny brusekabine
Bilerne i Ansager har fået ny brusekabine
Bilerne i Ansager har fået ny brusekabine
I de 22 år, Leif Sørensen har haft sin vaskehal til biler i Nørregade i Ansager, har han aldrig før prøvet at købe en helt splinterny maskine til bilvask.

Vi kender alle det med at få en ny tandbørste og sætte et hold friske, ubrugte børstehår mod tænderne, efter at vi ellers havde børstet med en lidt mere slunken tandbørste i en tid.

Slunken var Leif Sørensens tidligere bilvask nu ikke, men den havde med ejerens egne ord »nået en alder, hvor det var svært at få reservedelene hurtigt hjem«. Så derfor tog Leif Sørensen i år en stor beslutning og købte en hel nyproduceret, ubrugt maskine hjem til sin vaskehal, Nørregades Bilvask.

– I 22 år har jeg haft bilvasken, og så tænkte jeg, at nu skulle jeg prøve at købe sådan en ny maskine hjem. Jeg er godt klar over, at det bliver både første og sidste gang, jeg kommer til at købe sådan en helt ny en. Men det fik jeg så lov at prøve, smiler Leif Sørensen, mens han griber sprøjten med insektfjerner og sprøjter på diverse frontdele på en bil, der netop er blevet sat i kø til at komme ind i vaskehallen.

»Det går da aldrig«

Den nye bilvask er produceret i Tyskland og er af mærket Wesumat. Den har en kombineret børste- og højtryksvask, hvor hjul bliver spulet med et tryk på op til 18 tommer. Bortset fra pickup’er kan maskinen klare alle typer biler, og Leif Sørensen oplever stor tilslutning fra byens bilejere.

– Jeg oplever, at de lokale tænker »Vi kan lige smutte forbi og vaske hos Leif på vej hjem fra arbejde«. Det er jeg glad for. Det er heller ikke mange småbyer som Ansager, der har deres egen bilvask, siger Leif Sørensen og sender et tilfreds blik hen på bilernes nye »brusekabine«. Hans kone troede da heller ikke meget på det, da han for 22 år begyndte at snakke om at udvide sit bilværksted med en vaskehal.

– Hun sagde »Det går da aldrig«, ler Leif Sørensen.

Men det gjorde det. Bilvasken har sådan lige akkurat løbet rundt.

I dag er en af kunderne Leif Jørgsensen, der triller sin firmabil fra LJ Reklame ud af vaskehallen. Ren og fin efter en bronzevask.

– Det er guld værd med en bilvask her i byen. Vi har nok andet at fylde tiden ud med, så at vaske bil vil man gerne slippe for. Så er det rart lige at kunne komme ned til Leif, siger Leif

Af: Mai M. Christensen - Ugeavisen Ansager-Helle uge 40

vist 742 gange  
Annonce